انجمن متا: طراحی سایت و سئو - دانلود قالب و تم - کریپتو

پزشکی، بهداشت، درمان، خانواده، مقاله (عمومی) => آشپزی => خانواده => انواع پیتزا => نويسنده: شیوا ایروانیان در بعد از ظهر 15:13:35 - 11/01/11

عنوان: پیتزای گوشت و قارچ
رسال شده توسط: شیوا ایروانیان در بعد از ظهر 15:13:35 - 11/01/11
pizza.jpg
مواد لازم برای پیتزا:
گوشت چرخ کرده 300 گرم
پیاز سرخ کرده3 قاشق غذاخوری
روغن مایع مخصوص سرخ کردن1-2 قاشق غذاخوری
قارچ ورقه ورقه شده300  گرم
فلفل دلمه ای سبز خرد شده2 عدد
سس گوجه فرنگی 4-3 قاشق غذاخوری
پنیر فیلا فیلا    500 گرم
نمک ، فلفل و ادویه به مقدار لازم

مواد لازم برای خمیر پیتزا:
پودر خمیر ترش1 قاشق غذاخوری
آب ولرم یا شیر 1و 4/1 لیوان حدود ( 310 میلی لیتر )
شکر1 قاشق چایخوری
روغن مایع2/1 لیوان ( 125 میلی لیتر )
آردبه مقدار لازم ( 700 – 600 گرم )
نمک2/1 قاشق چایخوری

طرز تهیه خمیر پیتزا :
پودر خمیر ترش را با شکر و آب ولرم مخلوط کنید 0
سپس روغن مایع ، نمک و آرد را کم کم بیفزایید و با هم مخلوط کنید تا جایی که خمیر به دست نچسبد و در عین حال نرم باشد 0
روی خمیر را بپوشانید و به مدت 5/1 – 1 ساعت استراحت دهید تا حجم خمیر دو برابر شود 0


 طرز تهیه پیتزا :
گوشت را در روغن کمی تفت دهید 0 
سپس پیاز ، نمک ، فلفل و ادویه را اضافه کنید و تفت دهید و از روی حرارت بردارید 0 
خمیر را به قطر 3-2 میلی متر در سینی بزرگ فر یا ظرف پیتزا تک نفره که چرب شده باز کنید روی آن سس گوجه فرنگی بمالید 0 
مقداری پنیر روی سطح خمیر بریزید و به ترتیب گوشت ، فلفل دلمه ای و قارچ را روی سطح خمیر بریزید و در نهایت سطح مواد را با پنیر بپوشانید وبه مدت 30 دقیقه در طبقه اول فر با حرارت 200 درجه سانتی گراد بپزد تا کف نان طلایی ، پنیر آن نیز آب شده و طلایی شود.