انجمن متا: طراحی سایت و سئو - دانلود قالب و تم - کریپتو

پزشکی، بهداشت، درمان، خانواده، مقاله (عمومی) => آشپزی => خانواده => انواع کباب => نويسنده: guld118 در بعد از ظهر 13:30:25 - 07/05/17

عنوان: کباب لبنانی - کباب موهامورا
رسال شده توسط: guld118 در بعد از ظهر 13:30:25 - 07/05/17
طرز تهیه کباب لبنانی - کباب موهامورا : سس موهامار رانصف فنجان گوشت (گاو یا گوسفند چرخ کرده خیلی چرب نباشد.) 450 گرم ادویه 1 قاشق چایخوری دارچین 1 قاشق چایخوری پیاز 1 عدد نمک به میزان دلخواه
کباب لبنانی - کباب موهامورا.jpg
آماده سازی: 15 دقیقه
مدت انتظار: 15 دقیقه
مجموعاً: 30 دقیقه

۱. پیاز و جعفری را داخل کاسه ی غذاساز بگذارید و به اندازه ی ممکن ریز کنید. گوشت و ادویه ها را اضافه کنید و به مدت 1 دقیقه یا تا زمانی که گوشت و پیاز و جعفری به خوبی ترکیب شوند مخلوط کنید. سس موهامارا را اضافه کنید و مخلوط کنید تا مواد با هم ترکیب شوند.

2. یک فنجان کوچک از مخلوط گوشت را برداشته و روی سیخ به شکل سوسیس در بیاورید. می توانید به جای سیخ دور آن را فویل بپیچید. به مدت 10 دقیقه در فر با حرارت 400 درجه ی فارنهایت (204 درجه سانتی گراد) قرار دهید. سیخ یا سوسیس های گوشتی را تا زمانی که بپزند از این رو به آن رو کنید. کباب را با نان پیاز و سالاد سرو کنید.