انجمن متا: طراحی سایت و سئو - دانلود قالب و تم - کریپتو

پزشکی، بهداشت، درمان، خانواده، مقاله (عمومی) => مقاله, Article => مقالات پزشکی => نويسنده: Zohreh Gholami در بعد از ظهر 12:37:43 - 12/22/11

عنوان: تشخیص تومورهای سرطانی با لیزر
رسال شده توسط: Zohreh Gholami در بعد از ظهر 12:37:43 - 12/22/11
تشخیص تومورهای سرطانی با لیزر

رئیس انجمن پزشکی لیزری ایران با عنوان این که از لیزر در زمینه‌ تشخیصی بیماریها کمتر استفاده می‌شود، افزود: از لیزر می‌توان در تشخیص تومورهای سرطانی و ضایعات عروقی استفاده کرد.

دکتر رضا فکر آزاد رئیس‌ انجمن علمی پزشکی لیزری ایران گفت: ایران اولین کشوری است که تصمیم دارد لیزر را به صورت آکادمیک در دانشکده‌های دندانپزشکی سراسر کشور تدریس کند و امیدواریم با توجه به تمهیدات اندیشیده شده در سالهای آینده سهمی در تولید علم در زمینه لیزر داشته باشیم.

وی با اعلام اینکه قرار است در سال 2012 در سیزدهمین دوسالانه فدراسیون جهانی لیزر در دندانپزشکی شرکت کنیم، افزود: در سال 2010 نیز با ارائه 28 سخنرانی و 12 پوستر در این دوسالانه که در دبی برگزار شد، در بین 52 کشور از نظر تعداد مقالات رتبه اول را کسب کردیم.

رئیس انجمن پزشکی لیزری ایران در ادامه به ششمین کنگره پزشکی لیزری ایران اشاره کرد و گفت: در این کنگره در کنار ارائه‌ آخرین یافته‌های پزشکی لیزری تلاش می‌کنیم موقعیتی برای تبادل نظر بین استادان و کاربران لیزر فراهم کرده و بر اصول و مبانی استفاده از لیزر در پزشکی و ضرورت توجه به ایمنی لیزر تاکید کنیم. علاوه بر آن بر جایگاه فیزیکدانان لیزر و همکاری نزدیک آنان با درمانگران بالینی توجه زیادی می‌کنیم.

وی افزود: آخرین تکنولوژیهای لیزر که حاصل تلاش فیزیکدانان ایرانی است را در این رویداد علمی ارائه می‌کنیم. این دستگاه‌ها ترکیبی از دانش لیزر با فناوری‌های جدید مانند فناوری نانو هستند و می‌توان از آن در مواردی مانند تشخیص تومورهای سرطانی استفاده کرد.

فکرآزاد گفت: تکنولوژی لیزر از طریق واسطه‌های مختلف وارد کشور می‌شود و همین امر باعث افزایش هزینه‌ آ‌ن می‌شود.

رئیس انجمن پزشکی لیزری ایران درباره‌ کاربرد لیزر در دندانپزشکی افزود: از لیزر در زمینه‌ تشخیصی بیماریها کمتر استفاده می‌شود این در حالی است که از آن می‌توان در تشخیص تومورهای سرطانی و ضایعات عروقی استفاده کرد. در حال حاضر بیشتر بر استفاده از لیزر در درمان تمرکز می‌شود.

وی درباره‌ کاربردهای لیزر کم توان گفت: این دسته از لیزرها 4 اثر بیولوژیک، متابولیک، ضد التهابی و ضد درد می‌توانند داشته باشند. به عنوان مثال لیزرهای با اثر متابولیک می‌توانند باعث تسریع روند ترمیم زخم‌ها و برشهای ناشی از جراحی شوند.

فکرآزاد در زمینه ساخته لیزر در ایران افزود: لیزر در ایران ساخته شده است ولی هنوز قابل استفاده برای بیماران نیست چرا که این لیزرها کنترل فیزیکی شده‌اند و از این جهت با استانداردهای بین‌المللی قابل رقابت هستند ولی سنجش میزان کارایی و کنترل کیفی آنها زمان می‌برد.

این متخصص بیماریهای لثه درباره‌ استفاده از لیزر در پر کردن دندان گفت: با لیزر می‌توان دندان را تراش داد اما برای پر کردن معمولا از مواد هم رنگ استفاده می‌شود و نور آبی که برای این کار به درون دهان تابیده می‌شود لیزر نیست و این نور فقط باعث سفت شدن مواد همرنگ می‌شود.