سوفله مرغ

نویسنده شیوا ایروانیان, قبل از ظهر 08:56:16 - 12/13/11

سوفله بادمجان »

0 اعضا و 1 مهمان درحال دیدن موضوع.

شیوا ایروانیان

15689-meta4u.com.jpg

مواد لازم:
مرغ پخته شده                      500 گرم
سوسیس یا کالباس                1 پیمانه
پیاز بزرگ                              1 عدد   
قارچ خرد شده                      1  پیمانه
تخم مرغ                              ۴ عدد
جعفری و گشنیز                    نصف پیمانه
سس بشامل غلیظ              ۲ پیمانه
پنیر پیتزا یا مازارولا                نصف پیمانه
نمک،فلفل،زردچوبه به میزان لازم

طرز تهیه سس بشامل:
ابتدا ۳ قاشق غذاخوری ارد را با ۲ قاشق غذاخوری کره تفت میدهیم سپس ۱ پیمانه شیر و ۲ قاشق غذاخوری پیاز تفت داده شده و ۱ حبه سیر خورد شده را به آن اضافه کرده و هم میزنیم تا یک سس غلیظ بدست اید. در آخر به ان کمی پودر زنجبیل و جوز هندی اضافه میکنیم .

اول پیاز را تفت میدهیم و مرغ و ادویه ها را به آن اضافه میکنیم و تفت میدیم وسپس قارچ را اضافه کرده و میگذاریم تا آب قارچ خشک بشه بعد سوسیس رو اضافه میکنیم و در آخر جعفری و گشنیز را اضافه می کنیم.

زرده و سفیده تخم مرغ ها را از هم جدا میکنیم. زرده را کاملا هم میزنیم تا کمی رنگش روشن شود بعد زرده را داخل سس بشامل که سرد شده میریزیم و هم میزنیم. سفیده تخم مرغ رانیز جدا میزنیم تا پف کند و سفت شود به طوری که از ظرف نریزد. حالا مواد مرغ را به مخلوط سس و زرده اضافه میکنیم و هم میزنیم و در آخر سفیده تخم مرغ را به آن اضافه میکنیم و آرام و دورانی از یک سمت ظرف هم میزنیم به طوریکه پوف آن نخوابد. مواد را داخل ظرف پیرکس از قبل چرب شده ریخته و روی آن پنیر مازارولا میریزیم و داخل فر از قبل داغ شده به مدت ۳۰ تا ۴۰ دقیقه قرار میدهیم. برای اینکه روی آن طلائی شود می توانید2 یا 3دقیقه از شعله گریل استفاده کنید.

Tags:

Share via facebook Share via linkedin Share via telegram Share via twitter Share via whatsapp

https://www.meta4u.com/forum/Themes/Comet/images/post/xx.png
تغذیه ی مرغ در پرورشگاه های مرغ و طیور

نویسنده teto در مقالات دامپروری, Animal husbandry Articles

0 ارسال
7796 مشاهده
آخرین ارسال: بعد از ظهر 14:03:03 - 11/28/18
توسط
teto
https://www.meta4u.com/forum/Themes/Comet/images/post/xx.png
سوفله بادمجان

نویسنده شیوا ایروانیان در انواع غذاهای گوشتی

0 ارسال
1702 مشاهده
آخرین ارسال: قبل از ظهر 09:20:30 - 10/24/11
توسط
شیوا ایروانیان
https://www.meta4u.com/forum/Themes/Comet/images/post/clip.png
تخم مرغ های بومی بهتر است یا تخم مرغ های سفید؟

نویسنده Zohreh Gholami در پزشکی

0 ارسال
1379 مشاهده
آخرین ارسال: بعد از ظهر 18:08:51 - 07/26/11
توسط
Zohreh Gholami
https://www.meta4u.com/forum/Themes/Comet/images/post/clip.png
پرورش مرغ

نویسنده Zohreh Gholami در مقالات دامپروری, Animal husbandry Articles

0 ارسال
3127 مشاهده
آخرین ارسال: بعد از ظهر 12:40:42 - 08/14/11
توسط
Zohreh Gholami
https://www.meta4u.com/forum/Themes/Comet/images/post/clip.png
سوپ مرغ

نویسنده Zohreh Gholami در غذای کودک

0 ارسال
933 مشاهده
آخرین ارسال: قبل از ظهر 09:19:33 - 09/23/11
توسط
Zohreh Gholami
https://www.meta4u.com/forum/Themes/Comet/images/post/xx.png
سالاد مرغ

نویسنده شیوا ایروانیان در انواع سالاد

0 ارسال
1431 مشاهده
آخرین ارسال: قبل از ظهر 11:16:21 - 10/01/11
توسط
شیوا ایروانیان
https://www.meta4u.com/forum/Themes/Comet/images/post/clip.png
بولونیایی مرغ

نویسنده Zohreh Gholami در غذای کودک

0 ارسال
1623 مشاهده
آخرین ارسال: قبل از ظهر 08:54:12 - 09/23/11
توسط
Zohreh Gholami