وایمکس چیست؟, Worldwide Interoperability for Microwave Access

نویسنده Amir Shahbazzadeh, قبل از ظهر 01:39:59 - 06/22/11

« سيسکو و آشنایی با چگونگی گرفتن مدارک سيسکو ... | تعریفی مختصر و مفید از طبقه بندی انواع شبکه ( NETWORK) »

0 اعضا و 1 مهمان درحال دیدن موضوع.

Amir Shahbazzadeh

نیاز به ارتباط با جهان اطلاعات و همچنین بی نیاز کردن کاربران از محدودیتهای مکانی و زمانی سال هاست مد نظر کارشناسان علم کامپیوتر و بخصوص مهندسین اینترنت است. وایمکس و استاندارد 802.16 برای شبکه های شهری را می توان آخرین راه حل برای پاسخ گویی به این نیازها دانست.

وایمکس (WiMAX) اصطلاحی ابداعی است که مخفف کلماتی است که به معنای قابلیت تبادل و استفاده اطلاعات در سطح جهانی برای دستیابی از طریق ماکروویو (Worldwide Interoperability for Microwave Access) می باشد.


تکنولوژی وایمکس با بردی برابر 50 کیلومتر و سرعت دسترسی معادل 70 مگا بیت بر ثانیه، در حال تکامل بخشیدن به فناوری باند پهن فعلی است. تقطه ضعف بزرگ باند پهن فعلی آن است که به دلیل نیاز به سیم کشی، نمیتوانند همه مناطق را پوشش دهند. زیرا امکان سیم کشی در همه جا وجود ندارد. فناوری وایمکس آمده تا این مشکل را مرتفع کند.

وایمکس می تواند امکان دسترسی به باند پهن را برای مشترکان معمولی و تجاری به صورت بی سیم فراهم کند. به طور خلاصه وایمکس سرویس اینترنت از طریق امواج رادیویی است که از سرویس دهنده به محل دریافت کننده منتقل می شود. شبکه های بنا شده با فن آوری وایمکس جز شبکه های بی سیم شهری محسوب می شود که به راحتی می تواند با وجود منطقه وسیعی که ایستگاههای وایمکس تحت پوشش قرار می دهند امکان استفاده از اینترنت پرسرعت را برای سازمانها، شرکت های تجاری و منازل مسکونی فراهم آورد.

از جمله ویژگی های وایمکس این است که علاوه بر داده، صدا و تصویر را نیز به خوبی پشتیبانی می کند و سرویسی که ارائه شود، دارای محدودیت حجمی و زمانی نیست. مهمترین ویژگی و مزیت وایمکس قابلیت سیار بودن آن است که موجب می شود بدون نیاز به هیچ واسطه سیمی مانند خطوط تلفن، ارتباطات را وارد لپ تاپ ها، رایانه های دستی و در نهایت گوشی های تلفن همراه کند.



Amir Shahbazzadeh

شبکه های Wireless یا بی‌سیم مدت زمانی است که در کشور ما روند رو به رشدی داشته است. در حال حاضر در دانشگاه ها، فرودگاه ها، مراکز تجاری و اماکنی نظیر آنها دسترسی به اینترنت از طریق شبکه Wireless امکان پذیر است. اما نکته ای که وجود دارد این است که اگر ایجاد به یک شبکه بی‌سیم برای همه امکان پذیر است بنابراین استفاده از آن برای مجرمان و خلافکاران نیز مجاز می‌باشد! پس شما به عنوان یک کاربر در این زمان نبایستی ایمنی سیستم خود را فراموش کنید. یکی از ترفندهای هکرها این است که یک سرور دروغین ایجاد کرده و باعث میشوند شما به جای اتصال به سرور اصلی شبکه ناآگاهانه به کامپیوتر هکر که نقش سرور را ایفا میکند متصل شوید! به همین سادگی خودتان باعث شده اید هکر بتواند به سادگی به کامپیوتر یا لپتاپ شما نفوذ کرده و سوء استفاده نماید. برای جلوگیری از این مشکلات چه باید کرد؟ در این ترفند به معرفی اقدامات احتیاطی به هنگام اتصال به شبکه Wireless میپردازیم.

هیچگاه ناآگاهانه آن‌لاین نشوید.
اگر نیازی به اینترنت ندارید، اتصال Wi-fi دستگاه خود را قطع نمایید و علاوه بر آن همواره قابلیت اتصال اتوماتیک به شبکه ها در سیستم خود غیر فعال کنید. این کار عمر باتری را نیز بیشتر می‌کند.

از شبکه مناسب و درست استفاده کنید.
وقتی به شبکه بی‌سیم وصل می‌شوید، ویندوز SSIDهای (Service set Identifiers) تمام شبکه‌های این مجموعه و محدوده را به شما نشان می‌دهد.
همچنین اطمینان حاصل کنید که به شبکه درست وصل شده‌اید، برای اینکار کافی است از متصدی مربوطه در محل نام صحیح کانکشن اصلی شبکه را پرس و جو نمایید. در صورت مشاهده کانکشن های مشکوک حتماً مراتب را به مسئولان گزارش دهید.

به اشتراک گذاری پرینتر و فایل خود را قطع نمایید.

این کار را حتماً صورت دهید ؛
در ویندوز XP، از منوی Start وارد My Network Places شوید. در پنجره Network Connections بر روی شبکه راست کلیک کرده و Properties را انتخاب نمایید. در پنجره محاوره پایانی در قسمت General، گزینه Client for Microsoft Networks and File and Printer Sharing for Microsoft Networks را از حالت انتخاب درآورید و سپس بر روی OK کلیک کنید.

در ویندوز ویستا قابلیت جالبی نهفته است که خود ویندوز در صورت تشخیص نا امنی شبکه، به طور خودکار حالت به اشتراک‌گذاری را لغو و این ویژگی را خاموش و غیرفعال می‌سازد. جهت کنترل و تغییر این حالت از این روش پیروی نمایید: ابتدا از منوی Start وارد Network شوید، سپس بر روی عبارت Network and Sharing Center را کلیک کنید، اگر کنار نام شبکه عبارت Public network به معنای شبکه عمومی ظاهر شد و شما به شبکه عمومی وصل شدید، فقط باید این پنجره را ببندید چون در معرض دید قرار گرفته‌اید. در غیر این صورت روی کلید Customize را از روی نام شبکه کلیک کنید. Public را انتخاب کرده و روی کلمه Next و سپس روی Close کلیک کنید.

کاری که انجام میدهید.
دقت کنید از طریق اتصال به این شبکه های عمومی هرگز خرید اینترنتی نکنید، از عملیات بانکی آن‌لاین استفاده ننمایید، اطلاعات حساس و مهم را با اتصال روی اینترنت عمومی ثبت نکنید و حتی المقدور از کلمات عبور استفاده نکنید.

Tags:

Share via facebook Share via linkedin Share via telegram Share via twitter Share via whatsapp

https://www.meta4u.com/forum/Themes/Comet/images/post/xx.png
عرضه مودم دو حالتی وایمکس

نویسنده Zohreh Gholami در فناوری اطلاعات و ارتباطات (IT)

0 ارسال
1759 مشاهده
آخرین ارسال: بعد از ظهر 15:35:51 - 09/27/11
توسط
Zohreh Gholami
https://www.meta4u.com/forum/Themes/Comet/images/post/clip.png
Worldwide Shipping template for Joomla 1.0

نویسنده Hooman Ghayouri در تم های ThemZa

1 ارسال
1391 مشاهده
آخرین ارسال: بعد از ظهر 12:38:17 - 06/30/11
توسط
Hooman Ghayouri
https://www.meta4u.com/forum/Themes/Comet/images/post/xx.png
تم و قالب های مایکروسافت اکسس Microsoft Access

نویسنده متا در آموزش Access

2 ارسال
4866 مشاهده
آخرین ارسال: قبل از ظهر 01:09:47 - 07/22/17
توسط
متا
https://www.meta4u.com/forum/Themes/Comet/images/post/xx.png
مقاله ای کوتاه و جامع درباره RAM یا Random Access Memory

نویسنده Zohreh Gholami در مقالات کامپیوتر, Computer Articles

0 ارسال
3105 مشاهده
آخرین ارسال: قبل از ظهر 08:13:16 - 11/09/11
توسط
Zohreh Gholami
https://www.meta4u.com/forum/Themes/Comet/images/post/clip.png
كتاب اكسس 2010 بخش سوم, Access 2010 Part III

نویسنده Hooman Ghayouri در كامپيوتر، برنامه نويسي، آفيس, IT, Programming, Office Programs

1 ارسال
2038 مشاهده
آخرین ارسال: بعد از ظهر 14:29:21 - 10/04/16
توسط
moshaveranenovin
https://www.meta4u.com/forum/Themes/Comet/images/post/clip.png
كتاب اكسس 2010 بخش دوم, Access 2010 Part II

نویسنده Hooman Ghayouri در كامپيوتر، برنامه نويسي، آفيس, IT, Programming, Office Programs

0 ارسال
1769 مشاهده
آخرین ارسال: قبل از ظهر 01:06:48 - 10/20/11
توسط
Hooman Ghayouri
https://www.meta4u.com/forum/Themes/Comet/images/post/clip.png
كتاب اكسس 2010 بخش چهارم, Access 2010 Part IV

نویسنده Hooman Ghayouri در كامپيوتر، برنامه نويسي، آفيس, IT, Programming, Office Programs

0 ارسال
1674 مشاهده
آخرین ارسال: قبل از ظهر 09:14:26 - 10/27/11
توسط
Hooman Ghayouri