انجمن متا: طراحی سایت و سئو - دانلود قالب و تم - کریپتو

پزشکی، بهداشت، درمان، خانواده، مقاله (عمومی) => تغذیه و سلامت => پزشکی، بهداشت، درمان => متفرقه => نويسنده: Zohreh Gholami در بعد از ظهر 17:15:09 - 12/24/11

عنوان: چند نکته مهم در منجمد کردن مواد غذایی
رسال شده توسط: Zohreh Gholami در بعد از ظهر 17:15:09 - 12/24/11
چند نکته مهم در منجمد کردن مواد غذایی

هميشه بايد سعي كنيم در ابتدا موادّ غذايي را به صورت تازه مصرف كنيم، امّا اگر بخواهيم موادّ غذايي را با استفاده از يخچال‌هاي خانگي تا مدّتي نگه‌داري كرده از روش منجمد كردن استفاده مي‌كنيم.


حال براي انجماد موادّ غذايي اين نكته‌ها را رعايت كنيم:
1ـ سبزي را قبل از انجماد، با بخار يا با مقداركمي آب بپزيد و بعد از سرد شدن به اندازه مصرف، بسته‌بندي و منجمد كنيد.

2ـ كيسه موادّ غذايي بايد قبل از انجماد از هوا خالي باشد.

3ـ‌ موادّ غذايي را در درجه 18 ـ سانتي‌گراد، مي‌توان حفظ كرد.

4ـ به هنگام استفاده از موادّ غذايي منجمد شده، بايد آنها را از فريزر به يخچال منتقل كنيد تا يخ آن باز شود.

اين عمل سبب مي‌شود تا رنگ و طعم موادّ غذايي تغيير نكند.

5ـ پختن سبزي‌هاي منجمد، بايد در مدّت زمان كوتا‌ه‌تري انجام شود، زيرا سبزي‌ها قبل از انجماد طبخ شده‌اند.‏

‏6ـ مواد غذايي را براي منجمد كردن در كيسه‌هاي نايلوني، ظرف‌هاي پلاستيكي يا آلومينيومي سربسته، بگذاريد.

7ـ هيچ گاه قطعه‌هاي ماهي منجمد شده را در آب باز نكنيد، زيرا قرار دادن آنها در آب، سبب مي‌شود تا طعم ماهي تغيير كند.

8ـ مــوادّي مانند: خــامه، شير،‌ژله، سس مايـونز، كاهو،‌ موز، تربچـه، خـربزه، طالبي و تخــم مرغ را نبايد منجمد كرد.

9ـ بعضي از سبزي‌ها را كه به صورت خام مصرف مي‌شوند، نبايد منجمد كرد.

10ـ سبزي را قبل از انجماد، تميز پاك كنيد و خوب بشوييد. سپس با بخار بپزيد و فريز كنيد.

11ـ گوشت‌هاي سفيد مثل مرغ و ماهي بر اثر انجماد نسبت به گوشت قرمز آسيب‌پذيرتر است.


جعبه متن
رسول سيف