پلمبیر

نویسنده شیوا ایروانیان, قبل از ظهر 09:03:29 - 12/20/11

« انواع لاسی | تیرامیسو (دسر ایتالیایی) »

0 اعضا و 1 مهمان درحال دیدن موضوع.

شیوا ایروانیان

2023-07-20_000935.jpg
مواد لازم:
شير                          يك دوم پيمانه
تخم مرغ                    2عدد
ورق ژلاتين                  2عدد
پودر قند                      2 قاشق غذاخوري
شكر                          5قاشق غذاخوري
گردوي خرد شده          30 گرم
وانيل                        نصف قاشق چاي خوري
خامه                        1 پيمانه
خلال پسته                30 گرم
مرباي آلبالو يا گيلاس يا هويج  به ميزان لازم 

طرز تهيه:
ابتدا زرده و سفيده تخم مرغ ها را از هم جدا كنيد سپس با همزن زرده ها را با شكر و وانيل خوب بزنيد تا كرم رنگ شود. ورق ژلاتين را در آب سرد بگذاريد تا نرم شود. بعد شير را داغ كنيدو ورق هاي ژلاتين را به شير داغ افزوده و مايع را به تدريج به زرده هاي تخم مرغ اضافه نماييد. خامه را به قدری با پودر قند بزنيد تا فرم بگيرد. سفيده تخم مرغها را نیز به قدری با هم زن  بزنيد تا كاملاً سفت و سفيد شود.
سپس سفيده و خامه را به مواد بالا اضافه نماييد. ته ظرف مناسبي را با مربا و گردو يا پسته تزئين كنيد و بقيه پسته و گردو را داخل مواد بريزيد و مخلوط نماييد.
اين مخلوط را به آرامي در ظرف تزيين شده بريزيد و در يخچال به مدت سه ساعت قرار دهيد و سپس در بشقاب برگردانده و سرو نماييد.
تذكر مهم: مي توانيد به مواد پلمبير مقداري بستني وانيلي اضافه نماييد. در اين صورت پلمبير بايد تا زمان سرو در فريزر بماند. (ميزان بستني لازم 300 گرم مي باشد.)


Tags:

Share via facebook Share via linkedin Share via telegram Share via twitter Share via whatsapp