انجمن متا: طراحی سایت و سئو - دانلود قالب و تم - کریپتو

پزشکی، بهداشت، درمان، خانواده، مقاله (عمومی) => تغذیه و سلامت => پزشکی، بهداشت، درمان => متفرقه => نويسنده: Zohreh Gholami در بعد از ظهر 17:23:17 - 12/24/11

عنوان: نکات بهداشتی هنگام خرید گوشت
رسال شده توسط: Zohreh Gholami در بعد از ظهر 17:23:17 - 12/24/11
نکات بهداشتی هنگام خرید گوشت

هنگامي كه براي خريدن گوشت به بازار مي‌رويد نكته‌ها و اقدامات بهداشتي زير را بايد مد نظر قرار دهيد:

*گوشت بايد بوي طبيعي خود را داشته باشد. بوي ترشيدگي علّت نامناسب بودن گوشت براي مصرف است.

*بر روي گوشت نبايد هيچ گونه خون مردگي وجود داشته باشد.

*گوشت بايد رنگ طبيعي خود را داشته و رنگ روشن آن نيز نبايد تيره شده باشد

تغيير رنگ قهوه‌اي يا خاكستري و وجود يك لايه لزج و چسبناك فاسد بودن گوشت را مي‌رساند.


توجّه داشته باشيد كه گوشت‌هاي بسته‌بندي شده علاوه بر دارا بودن شرايط بالا اين ويژگي‌ها را نيز داشته باشد:


*در بسته‌بندي گوشت، خون آبه يا آبي كه يخ زده، وجود نداشته باشد.

*نكته بسيار مهم اينكه آثاري از سوختگي ناشي از انجماد (يخ زدن) نبايد مشاهده شود.

*از بسته بندي‌هاي پلاستيكي يكبار مصرف استفاده شده باشد.


ـ گوشت مرغ:

*پوست مرغ بايد بدون پارگي يا تورم يا خون مردگي  و خراش، يكنواخت بر روي بدن مرغ ديده شود.

*گوشت مرغ بايد بوي طبيعي خود را داشته و ترشيده نباشد.

*پركني مرغ به صورت كامل و با دقّت خاص در كشتارگاه انجام گرفته باشد.

*چربي در مرغ معمولاً زرد مايل به سفيد بوده و رنگ يكنواخت داشته باشد.

*عضله‌هاي مرغ داراي سفتي و قوام طبيعي باشد.

*محتواي داخل شكم مرغ تخليه شده و فضاي داخل شكم كاملاً تميز باشد.

*مرغ يخ زده بسته‌بندي شده مي‌بايست در مدّت كوتاهي به فروش برسد، (خريدار بايد توجّه داشته باشد كه نبايستي مرغ يخ‌زده از انجماد خارج شده باشد). در صورتي كه مرغ يخ‌زده از انجماد خارج شده باشد و بعد به فروش برسد، اين بسيار خطرناك بوده و عواقب ناخوشايندي در پي خواهد داشت.

*پس از خريد مرغ، به هنگام به اصطلاح پاك كردن و يا خرد كردن از دستكش‌هاي يكبار مصرف استفاده كنيد.