انجمن متا: طراحی سایت و سئو - دانلود قالب و تم - کریپتو

پزشکی، بهداشت، درمان، خانواده، مقاله (عمومی) => تغذیه و سلامت => پزشکی، بهداشت، درمان => متفرقه => نويسنده: Zohreh Gholami در بعد از ظهر 18:24:06 - 11/25/11

عنوان: مکمل های بدنسازی دشمن کلیه ها
رسال شده توسط: Zohreh Gholami در بعد از ظهر 18:24:06 - 11/25/11
مکمل های بدنسازی دشمن کلیه ها

شايع‌ترين مشکل بهداشتي دنيا به‌ويژه در کشورهاي در حال توسعه وجود بيماري مزمن کليه است که در زمينه فشارخون بالا يا ديابت طولاني ايجاد مي‌شود.
[/b]

به عبارت ديگر وقتي مثلث ديابت، فشارخون بالا و بيماري مزمن کليه در فرد ايجاد شود، مي‌تواند منجر به تنگي عروق مهم بدن مانند عروق کرونر و عروق مغزي و درنهايت سکته قلبي و مغزي شود. بنابراين اگر يکي از 3 بيماري ديابت، فشارخون بالا و بيماري مزمن کليه در فردي وجود داشت، فرد بايد از نظر وجود 2 بيماري ديگر به‌طور دقيق بررسي شود و درمان مناسب برايش انجام شود. همچنين لازم است عوامل ديگري مانند چربي خون بالا، اسيداوريک بالا و مصرف سيگار نيز در او کنترل شود تا مثلثي که يک چرخه معيوب ايجاد مي‌کند و فرد را به‌طور شتابي به سمت بيماري عروق کرونر مي‌برد، کند شده يا از بين برود.

بيماري مزمن کليه يکي از شايع‌ترين مشکلات کليه است و از هر 8 نفر يک نفر به آن مبتلاست. علايم اين بيماري پنهان است و تنها نشانه‌اش دفع پروتئين از کليه‌هاست که از طريق آزمايش و وجود ميکروآلبومين در ادرار تشخيص داده مي‌شود. وجود فشارخون بالا همراه دفع پروتئين در حد ميکروآلبومين در ادرار مي‌تواند در تشخيص اهميت داشته باشد. اگر فشار خون مينيمم از 9 و فشارخون ماکزيمم از 14 بالاتر باشد بايد توجه ويژه داشته باشيم. البته از هر 4نفر يک نفر مبتلا به فشار خون بالاست و اين به معني اين نيست که همه مشکل دارند. ممکن است فردي مشکل شديدي نداشته باشد و تنها به پيگيري نياز باشد و در فرد ديگري بيماري تشخيص داده شده و درمان آغاز شود. نکته مهم اين است که اگر بيماري در مراحل اوليه تشخيص داده شود، مي‌توان جلوي پيشرفت آن را گرفت و از عواقب آينده که مشکلات قلبي است، پيشگيري کرد و از هزينه‌هاي سنگيني که بيماري‌هاي عروق قلبي به کشور وارد مي‌کند، کاست.

افراد مبتلا به بيماري‌هاي کليوي چه آنهايي که بيماري مزمن کليه دارند و بيماري‌شان هنوز به مرحله پيشرفته نرسيده است چه آنهايي که دياليز مي‌شوند و چه آنهايي که پيوند شده يا مي‌خواهند پيوند شوند بايد پيگير بيماري‌شان باشند، داروهايي که پزشک تجويز مي‌کند به موقع مصرف کنند و رژيم غذايي‌شان را به‌طور جدي رعايت کنند و توجه داشته باشند که در هر مقطعي مي‌توان از سرعت پيشرفت بيماري کليوي جلوگيري کرد.

توصيه من به همه افراد اين است که براي داشتن کليه‌هاي سالم، برنامه ورزشي منظم و تغذيه مناسب داشته باشند و از مصرف نمک پرهيز کنند؛ در حفظ و نگهداري کليه‌ها کوشا باشند و از مصرف مسکن‌ها به عنوان ضددرد مگر با تجويز پزشک و به مدت کوتاه پرهيز کنند؛ از مکمل‌هاي بدنسازي استفاده نکنند و مکمل‌هايي مانند ويتامين C و کلسيم را نيز تنها با تجويز پزشک مصرف کنند. اگر سابقه خانوادگي ابتلا به ديابت و فشارخون بالا دارند، مجبورند مسکن مصرف کنند، بيماري‌هاي زمينه‌اي کليوي (مثلا روماتيسم) دارند يا به بيماري‌هاي ارثي مانند کليه پلي‌کيستيک مبتلا هستند به‌طور منظم كليه‌هايشان را مورد بررسي قرار دهند.
عنوان: پاسخ : مکمل های بدنسازی دشمن کلیه ها
رسال شده توسط: fereshteh1902 در بعد از ظهر 14:18:53 - 06/29/16
ممنونم از بابت مطلب مفیدتون
درمان بواسیر (http://www.darmancolorectal.com/hemorrhoid/hemorrhoid-treatment/news/1547/%D8%AF%D8%B1%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%A8%D9%88%D8%A7%D8%B3%DB%8C%D8%B1-%D8%A8%D8%AF%D9%88%D9%86-%D8%B9%D9%85%D9%84)