انجمن متا: طراحی سایت و سئو - دانلود قالب و تم - کریپتو

پزشکی، بهداشت، درمان، خانواده، مقاله (عمومی) => مقاله, Article => مقالات حسابداری, Accounting Articles => نويسنده: متا در بعد از ظهر 15:43:33 - 07/08/17

عنوان: چه مدارکی جهت تشکیل پرونده مالیاتی مورد نیاز است؟
رسال شده توسط: متا در بعد از ظهر 15:43:33 - 07/08/17
چه مدارکی جهت تشکیل پرونده مالیاتی مورد نیاز است؟ مدارک لازم جهت تشکیل پرونده مالیاتی به شرح زیر می باشند.
نسخه اصل و تصویر اساسنامه شرکت،
نسخه اصل و تصویر آگهی تاسیس،
نسخه اصل و رونوشت روزنامه رسمی،
نسخه اصل و رونوشت شرکت نامه
نسخه اصل و تصویر تقاضا نامه و یا اظهارنامه ثبت شرکتها،
نسخه اصل و فتوکپی  آگهی تغییرات،
نسخه اصل و  فتوکپی شناسنامه(صفحه اول) و کارت ملی اعضای هیات مدیره،
تصویر قبض تلفن محل شرکت،
تصویر سند مالکیت یا اجاره نامه محضری  و یا با کد رهگیری به نام شرکت،
اصل گواهی امضای صاحبان امضای شرکت که به تائید دفترخانه اسناد رسمی رسیده باشد.
تکمیل دفترچه مشخصات شناسایی شرکت (دفترچه ثبت نام اشخاص حقوقی)
اصل رسید واریز دو در هزار مبلغ سرمایه اولیه شرکت در بانک ملی.
نسخه اصل و کپی سند مالکیت(در صورتی که به نام شرکت باشد.) یا قرارداد اجاره در دو نسخه
نکته :
نکته: در قرارداد اجاره بایستی در قسمت مستاجر مشخصات اشخاص حقوقی (شرکت)درج شده باشد. چنانچه شخص حقیقی به عنوان نماینده شخص حقوقی مبادرت به تنظیم قرارداد نموده، بایستی در ضمن قرارداد اجاره و یا طی نامه مجزایی این موضوع  اعلام گردد.
معرفی نامه کتبی از شرکت به همراه لیست حقوق یا گواهی واحد مالیاتی/ وکالتنامه به نام شرکت
نسخه اصل و فتوکپی کارت بازرگانی (در صورتی که کارت بازرگانی دارند)
اصل و تصویر مجوز تاسیس کارگاه یا کارخانه(در صورت دارا بودن)
اصل و تصویر پروانه بهره برداری(در مورد  معادن پروانه بهره برداری یا قرارداد استخراج)در صورت وجود.
لطفا توجه داشته باشید که حتی در صورت عدم فعالیت شرکت  باید تشکیل پرونده مالیاتی انجام شود  وعدم فعالیت  شرکت و به تبع آن عدم پرداخت مالیات  به اداره دارایی اعلام گردد زیرا درغیر اینصورت مشمول جریمه مالیاتی خواهید شد.
اگر مکان دفتر شرکت به صورت سوری یا غیرواقعی اعلام شده باشد نمی توان برای  تشکیل پرونده  مالیاتی اقدام کرد . جهت  تشکیل پرونده مالیاتی حتما نیاز به اجاره نامه و یا سند مالکیت به نام شرکت دارید. و دراغلب واحدهای مالیاتی جهت بررسی واقعی بودن آدرس اعلامی که درروزنامه رسمی شرکت موجود است به بازدید از آن اقدام می شود.
منبع : eliya
عنوان: نکات مهم در جریان تشکیل پرونده مالیاتی!
رسال شده توسط: متا در بعد از ظهر 15:48:09 - 07/08/17
نکات مهم در جریان تشکیل پرونده مالیاتی! طبق قوانین تجارت پس از ثبت و راه اندازی شرکت یا موسسه باید جهت تشکیل پرونده مالیاتی در واحد مالیاتی مربوط به محل فعالیت خود ، اقدام نمود.
طبق مقررات مربوطه، شرکت تا ۲ ماه پس از تأسیس مکلف به تشکیل پرونده دارایی و واریز هزینه ابطال تمبر سرمایه( مالیات سرمایه) می باشد. تشکیل پرونده مالیاتی به معنای آن است که مالیات شرکت تازه تاسیس به سازمان امورمالیاتی اعلام شود وطبق قانون دو درهزار سرمایه  اولیه شرکت به عنوان مالیات ثبت شرکت پرداخت گردد درغیراین صورت صاحبان شرکت مشمول جریمه مالیاتی معادل دو برابر مبلغ اولیه خواهند شد. به عبارت دیگر می توان گفت درصورت عدم تشکیل پرونده و پرداخت حق التمبردارایی ظرف دو ماه پس از ثبت شرکت یا موسسه ، به جای ۲ در هزار ، معادل ۶ در هزار سرمایه ثبت شده باید پرداخت نمایید.
لازم به ذکر است  که به تازگی و بر اساس طرح جامع مالیاتی، اداره کل مالیات بر درآمد پس از تکمیل و تشکیل پرونده دارایی ، جهت ارائه مفاصا حساب مالیاتی، از اداره کل مالیات برارزش افزوده نیز استعلام می کند. لذا می بایست دراداره کل مالیات برارزش افزوده نیز برای تشکیل پرونده اقدام نمود.
در مرحله اول باید به منظور تعیین حوزه مالیاتی و تشکیل پرونده دارایی به نزدیکترین اداره امور مالیاتی مربوط مراجعه نمایید. پیشنهاد می شود به منظور جلوگیری از مغایرت آدرس اعلامی با کدپستی داده شد به سازمان امور مالیاتی ، کد پستی دقیق خود را نیز از اداره پست استعلام کنید. چرا که در صورت مغایرت آدرس اعلام شده با کدپستی، برای درخواست کد اقتصادی با مشکل مواجه خواهید شد.