معجون سبزیجات

نویسنده Zohreh Gholami, قبل از ظهر 10:28:42 - 09/23/11

« اعداد بدون بعد یا کمیت بدون بعد در دینامیک سیالات | پوره هويج، دال عدس وگشنيز »

0 اعضا و 1 مهمان درحال دیدن موضوع.

Zohreh Gholami

معجون سبزیجات

34.jpg


به اندازه ۲.۵ پیمانه (۶۰۰ میلی لیتر) تهیه می شود.


مواد لازم:
هویج ۱۱۵ گرم
سیب زمینی ۱۷۵ گرم
گل کلم ۱۱۵ گرم
کلم برگ ۵۰ گرم
شیر خشک یک چهرام پیمانه یا ۳۰۰ میلی لیتر

 
طرز تهیه
1- هویج و سیب زمینی را پوست گرفته، بشویید، خرد کنید ودر یک قابلمه بریزید.
2- شیر را به هویج و سیب زمینی اضافه کنید. منتظر بمانیدبه جوش آید، سپس در ظرف را ببندید تا با حرارت ملایم به مدت 10 دقیقه بجوشد.
3- گل کلم و کلم برگ های خرد شده را به آن بیفزایید و در ظرف را ببندید تا مدت 10 دقیقه دیگر بپزد و همۀ سبزیجات نرم شوند.
4- سبزیجات را از الک رد کنید یا به صورت پوره در آورید تا کاملاً نرم و روان شوند.
5- با قاشق، مقدار کمی از آن را داخل ظرفی بریزید، پیش از آن که به کودک بدهید، دمای آن را امتحان کنید. اگر لازم است بگذارید تا سرد شود.
6- باقی مانده غذا را بسته بندی کنید و هر چه سریع تر در یخچال قرار دهید. ظرف مدت 24 ساعت آن را مصرف کنید.

* این غذا را می توانی داخل فریزر هم نگه داری کنید.

Tags:

Share via facebook Share via linkedin Share via telegram Share via twitter Share via whatsapp