خواص هندوانه

نویسنده Zohreh Gholami, بعد از ظهر 17:14:09 - 12/19/11

« بهترین روش برای سرخ کردن سبزیجات | کاهش بیماری های قلبی و عروقی با خوردن ماهی »

0 اعضا و 1 مهمان درحال دیدن موضوع.

Zohreh Gholami

خواص هندوانه

در طب سنتي هندوانه دارای مزاج سرد و تر است اگر در شب یلدا هندوانه خوردید حتماً از آجیل های گرم شب یلدا مثل گردو، پسته و بادام و کشمش  میل کنید که از آثار سردی هندوانه بکاهد.

‌رضا مورکیان ضمن اشاره به مصرف هندوانه در شب یلدا اظهارداشت: مصرف هندوانه، به دلیل سرشار بودن از انواع ویتامین‌ها و املاح معدنی، نیاز بدن به این مواد مغذی را تامین كرده و مایعات هدر رفته را جبران می‌كند.

کارشناس مواد غذایی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی یزد افزود: وجود مقادیر بالایی از آنتی‌اكسیدان‌های مختلف در این میوه، آن را ارزشمند ساخته است. ویتامین‌های «A» و «C» و «لیكوپن» از مهم ترین ضداكسیدكننده‌های هندوانه به شمار می‌آیند. این تركیبات با غیر فعال‌ كردن رادیكال‌های آزاد، از اكسیداسیون كلسترول و تنگ‌شدن دیواره عروق و در نهایت از بروز بیماری‌های قلبی و سكته جلوگیری می‌كنند.

این کارشناس خاطرنشان ساخت: مطالعات نشان می‌دهد كه مصرف منظم این میوه، از بروز حملات آسم، سرطان كولون و حتی آرتروز می‌كاهد؛ حتی هندوانه را در درمان بیماری های كلیه، نقرس و بواسیر هم موثر می‌دانند. تخم هندوانه نیز حاوی 30 درصد روغن است كه از نظر خواص شیمیایی مانند بادام است و مغز تخم هندوانه هم انگل‌های روده و معده را از بین می‌برد.

مورکیان یادآورشد: در نسخ قدیمی به خواص پوست سفید داخل آن اشاره شده است كه برای زخم گلو و دهان بسیار مفید است.

Tags:

Share via facebook Share via linkedin Share via telegram Share via twitter Share via whatsapp