شله زرد

نویسنده Zohreh Gholami, بعد از ظهر 14:27:00 - 07/27/11

« حلوا

0 اعضا و 1 مهمان درحال دیدن موضوع.

Zohreh Gholami

شله زرد
یك دسر ایرانی به مناسبت ماه مبارك رمضان

1.jpeg


مواد لازم:
برنج                                  250 گرم
شکر                                500 گرم 
زعفران سائیده                    یك قاشق مرباخوری
نمك                                یك قاشق چای خوری 
گلاب                                یك فنجان
خلال بادام                        50 گرم
پودر پسته و دارچین                كمی


طرز تهیه:
برنج را شب قبل خوب بشویید تا آب آخرین بار آن كاملاً صاف  و زلال باشد و با یك لیوان گلاب و 4-5 لیوان آب بگذارید برنج خیس بخورد. 9 لیوان آب را در قابلمه متوسطی ریخته و بگذارید جوش بیاید، بعد برنج را اضافه كرده و آن را هم بزنید تا بجوشد. كف روی آن را با كفگیر بردارید و مرتب برنج را به هم بزنید تا ته نگیرد. شعله را ملایم كنید تا برنج بپزد. شكر را در این مرحله اضافه كنید. خلال بادام را شسته، یك ساعت در گلاب خیس كرده و به شله زرد اضافه كنید.

چون شله زرد معمولاً زود ته می گیرد، بعد از اضافه كردن شكر باید مرتب هم بزنید كه این مشكل پیش نیاید. اگر احساس كردید شله زرد شما كمی سفت شده، می توانید كمی آب جوش به آن اضافه كنید. برای این كه شله زرد شما آب نیندازد، بهتر است روی حرارت ملایم اجاق، شعله پخش كن قرار دهید و بگذارید یك ساعت دیگر بعد از جا افتادن روی حرارت باقی بماند تا آب اضافه آن تبخیر شود، یا آن كه در ظرف نسوز كشیده و در فر قرار دهید.

شله زرد آماده شده را در ظرف بزرگی كشیده و بعد از ده دقیقه سطح آن را با پودر پسته و دارچین تزئین كنید و بگذارید خنك شود.

Tags:

Share via facebook Share via linkedin Share via telegram Share via twitter Share via whatsapp