حجامت تأثیری در ریزش مو ندارد

نویسنده Zohreh Gholami, قبل از ظهر 10:29:28 - 11/24/11

« سینوزیت و علائم سینوزیت | شیوع وسیع بیماری های رماتیسمی »

0 اعضا و 1 مهمان درحال دیدن موضوع.

Zohreh Gholami

حجامت تأثیری در ریزش مو ندارد

یکی از مهم ترین علل ریزش مو کم‌خونی است که شاید حجامت در برخی افراد موجب تشدید این حالت شود.

زهره تهرانچی متخصص پوست گفت: از حجامت برای برطرف کردن موثر  آکنه یاد نشده است، به طوری که می‌توان گفت به هیچ عنوان جنبه درمانی ندارد.

این متخصص پوست ادامه داد: ایجاد گوشت اضافه در محل برش و همچنین از دست دادن زیبایی در محل،  از جمله عوارض حجامت است که می‌تواند برای افراد مشکل ساز باشند.

تهرانچی افزود: همچنین انجام حجامت با روش‌های غیر بهداشتی توسط افراد غیر پزشک سبب بروز انتقال بیماری‌های ویروسی، میکروبی می‌شود که می‌تواند از طریق سوزن یا برش وارد بدن شود.

وی در مورد تاثیر حجامت در ریزش مو نیز اظهار داشت: یکی از مهم ترین علل ریزش مو کم‌خونی است که شاید حجامت در برخی افراد موجب تشدید این حالت شود.

این متخصص پوست تصریح کرد: بنابراین در مورد درمان ریزش مو، مشخصا حجامت هیچ جایگاهی ندارد و به افراد توصیه می شود برای کاهش غلظت خون نیز به مراکز اهدای خون مراجعه کنند.

اکبرزاده

با سلام

ایجاد گوشت اضافه در محل برش و همچنین از دست دادن زیبایی در محل،  از جمله عوارض حجامت است که می‌تواند برای افراد مشکل ساز باشند

بنده چند سال است که حجامت می کنم در محل حجامت چند ساله فقط خطوط بسیار کم رنگ و نامحسوسی مشاهده می شود.

به افراد توصیه می شود برای کاهش غلظت خون نیز به مراکز اهدای خون مراجعه کنند

اهدای خون باعث ضعف چشم می شود   . پزشکان محترم خودشان هم می دانند

شما پزشکی را نخواهید دید که خون اهدا کند و عمل لیزر چشم انجام بدهد

و اهدا خون باعث رقیق شدن خون نمی شود.

باید برای درمان غلظت خود برنامه غذائی شخص عوض شود.

حجامت در نقاط تعیین شده میان کتف و پشت شانه ها در زمان تعیین شده سال

موجب سرحال بودن و عدم سرماخوردگی مکرر پاییز و زمستان می شود

من این موضوع را نخوانده ام و نه شنیده ام

تجربه جسمی خودم و خانواده ام است

با احترام

Tags:

Share via facebook Share via linkedin Share via telegram Share via twitter Share via whatsapp