ارزش غذایی گوشت

نویسنده Zohreh Gholami, بعد از ظهر 13:28:59 - 11/26/11

« بخارپز کردن بهترين روش طبخ | موادغذايي ارگانيک »

0 اعضا و 1 مهمان درحال دیدن موضوع.

Zohreh Gholami

ارزش غذایی گوشت

1- گوشت منبع خوبي از پروتئين است و پروتئين آن دو بخش باكيفيت و بي‌كيفيت دارد و مي‌تواند به عنوان يك ماده غذايي مهم در برنامه غذايي همه گروه‌هاي سني گنجانده شود.

2- ارزش بيولوژيكي پروتئيني گوشت 80 و موادغذايي‌اي مانند تخم‌مرغ 100، شير 96 و ماهي 75 است. پس با بايد اين مواد را در برنامه غذايي روزانه خود بگنجانيد.

3- ليزين، والين، فنيل آلانين، ايزولوسين، تروئونين، ميتونين، تريپتوفان و لوسين، 8 آمينواسيد ضروري هستند كه بدن قادر به ساخت آنها نيست و بايد اين آمينواسيدها را از طريق موادغذايي دريافت كند و گوشت تمام آنها را دارد.

4- مصرف گوشت كبابي به عنوان يك غذاي پرپروتئين، براي كودكان در سنين رشد و افراد مبتلا به عفونت يا عوارض سوختگي و جراحت، بسيار مفيد است زيرا باعث ترميم بافت‌ از بين رفته و تسريع روند بهبود مي‌شود.

5- بهترين روش‌ طبخ گوشت، كباب يا بخارپزكردن است، به اين ترتيب ارزش غذايي آن بيشتر حفظ مي‌شود. كساني كه اين ماده غذايي را با روش‌هاي نامناسب مانند سرخ‌كردن طبخ مي‌كنند، به طور نسبي موادمغذي کمتري را دريافت خواهند کرد.

6- كمي حوصله به خرج دهيد تا گوشت به صورت يكنواخت پخته شود. مغزپخت‌نشدن گوشت احتمال ابتلا به آلودگي را بالا مي‌برد و ارزش پروتئين گوشت را پايين مي‌آورد.

7- تا حد امكان چربي‌هاي گوشت را قبل از استفاده از آن جدا كنيد.

8- در كنار گوشت كبابي، فلفل‌دلمه‌اي، هويج يا سبزيجات ديگر را هم مصرف كنيد. با اين كار ارزش غذايي کباب‌تان بيشتر مي‌شود.

9- تغذيه، دانش تعادل است و بايد حتي در مصرف موادمغذي و مفيد هم حد اعتدال را رعايت كرد. زياده‌روي در مصرف گوشت قرمز به خصوص گوشت گوسفند يا گوساله هم به دليل اينكه چربي بالايي دارد و از نوع اشباع‌شده است، احتمال ابتلا به بيماري‌هاي قلبي – عروقي، ديابت و سرطان روده بزرگ را افزايش مي‌دهد و باعث افزايش كلسترول و آسيب كليه و كبد مي‌شود.

10- بهتر است در برنامه غذايي‌تان در طول هفته، 2 روز گوشت، 2 روز ماهي، 2 روز مرغ و يك روز غذاهاي بدون گوشت مصرف كنيد. به اين ترتيب احتمال بروز عوارضي كه ممكن است با مصرف بيش‌ازحد اين ماده غذايي بروز كند، کم خواهد شد.

Tags:

Share via facebook Share via linkedin Share via telegram Share via twitter Share via whatsapp

https://www.meta4u.com/forum/Themes/Comet/images/post/clip.png
ارزش غذایی کباب بختیاری

نویسنده Zohreh Gholami در خوراکیها

0 ارسال
2908 مشاهده
آخرین ارسال: بعد از ظهر 13:37:45 - 11/26/11
توسط
Zohreh Gholami
https://www.meta4u.com/forum/Themes/Comet/images/post/xx.png
راهکارهای مناسب برای وارد کردن مواد غذایی به رژیم غذایی کودک

نویسنده Zohreh Gholami در تغذیه کودکان

0 ارسال
1461 مشاهده
آخرین ارسال: بعد از ظهر 12:29:40 - 09/21/11
توسط
Zohreh Gholami
https://www.meta4u.com/forum/Themes/Comet/images/post/clip.png
پیتزای گوشت و قارچ

نویسنده شیوا ایروانیان در انواع پیتزا

0 ارسال
3750 مشاهده
آخرین ارسال: بعد از ظهر 15:13:35 - 11/01/11
توسط
شیوا ایروانیان
https://www.meta4u.com/forum/Themes/Comet/images/post/xx.png
اسنک گوشت و قارچ

نویسنده شیوا ایروانیان در انواع ساندویچ

0 ارسال
1818 مشاهده
آخرین ارسال: قبل از ظهر 08:52:39 - 10/10/11
توسط
شیوا ایروانیان
https://www.meta4u.com/forum/Themes/Comet/images/post/xx.png
گوشت سفید و کاهش خطر دیابت

نویسنده Zohreh Gholami در اخبار تغذیه

0 ارسال
1107 مشاهده
آخرین ارسال: بعد از ظهر 15:01:37 - 11/28/11
توسط
Zohreh Gholami
https://www.meta4u.com/forum/Themes/Comet/images/post/xx.png
آب گوشت قنبید ( غذای محلی ایرانی – قم )

نویسنده maxim354 در انواع غذا های محلی

0 ارسال
1795 مشاهده
آخرین ارسال: بعد از ظهر 23:44:01 - 08/30/11
توسط
maxim354
https://www.meta4u.com/forum/Themes/Comet/images/post/xx.png
نکات بهداشتی هنگام خرید گوشت

نویسنده Zohreh Gholami در متفرقه

0 ارسال
1847 مشاهده
آخرین ارسال: بعد از ظهر 17:23:17 - 12/24/11
توسط
Zohreh Gholami