بررسی تاثیر آنزیمهای پكتولیتیك و سلولیتیك در بهبود فرایند قندگیری از خرما

نویسنده Zohreh Gholami, قبل از ظهر 10:30:35 - 08/17/11

« امنیت غذایی چیست؟ | بررسی تاثیر دما یا درجه حرارت بر آلودگی یا فساد مواد غذایی »

0 اعضا و 1 مهمان درحال دیدن موضوع.

Zohreh Gholami

بررسی تأثیر آنزیم های پكتولیتیك و سلولیتیك در بهبود فرایند قندگیری از خرما

خرما یك میوه هسته دار است كه از درخت نخل از خانواده Palmaceae به دست می اید و در مقایسه با بسیاری از میوه ها در وزن مساوی، مقادیر بیشتری انرژی، املاح و ویتامینهای ضروری بدن را تامین می كند. بر اساس آمار و اطلاعات سازمان خواربار (FAO) و در سال 2003 از نظر میزان تولید خرما، ایران رتبه سوم در جهان را به خود اختصاص داد. با وجود سطح وسیع كشاورزی جهانی كشت خرما در ایران تنها 11 تا 12 درصد خرمای تولیدی، جذب صنایع فراوری و بسته بندی می شود. بنا براین، بهبود فرایند های تولید شیره خرما و قند مایع خرما با هدف افزایش تولید این فراورده ها و رونق بیشتر اقتصاد كشور در خور توجه است. در این مطالعه، تیمار آنزیمی توسط آنزیم های پكتولیتیك و سلولیتیك بر بهبود فرایند قندگیری از خرمای مضافتی درجه 3 مورد بررسی قرار گرفت.


مواد و روش ها:
از روش های آزمایشگاهی مطابق استانداردهای ملی و بین المللی استفاده شد. برخی ویژگی های ماده اولیه و همچنین عصاره Taguchi و R.S.M خرما اندازه گیری شد. برای تعیین بهینه شرایط عملكرد آنزیم های پكتولیتیك و سلولیتیك و مخلوط آنها از روش های جهت طراحی آزمون و پیش بینی نتایج استفاده شد. پس از تعیین بهینه شرایط عملكرد آنزیم های مذكور، تاثیر آنزیم های پكتولیتیك، سلولیتیك و مخلوط آنها بر میزان قند كل، قندهای احیا كننده، شفافیت، مواد جامد محلول و بهره تولید فرایند قندگیری از خرما، مورد مقایسه قرار گرفت.


مهندس الناز کتابی


Share via facebook Share via linkedin Share via telegram Share via twitter Share via whatsapp

https://www.meta4u.com/forum/Themes/Comet/images/post/xx.png
بررسی تاثیر کمبود ۵ ماده غذایی بر چهره!

نویسنده guld118 در متفرقه

0 ارسال
499 مشاهده
آخرین ارسال: بعد از ظهر 13:47:42 - 06/01/19
توسط
guld118
https://www.meta4u.com/forum/Themes/Comet/images/post/xx.png
بررسی تاثیر دما یا درجه حرارت بر آلودگی یا فساد مواد غذایی

نویسنده Zohreh Gholami در مقالات علوم و صنایع غذایی

0 ارسال
2276 مشاهده
آخرین ارسال: قبل از ظهر 10:24:09 - 08/17/11
توسط
Zohreh Gholami
https://www.meta4u.com/forum/Themes/Comet/images/post/clip.png
مقاله فرایند بودجه ریزی در سازمان تامین اجتماعی

نویسنده Hooman Ghayouri در مقالات حسابداری, Accounting Articles

0 ارسال
3082 مشاهده
آخرین ارسال: بعد از ظهر 15:40:46 - 07/28/11
توسط
Hooman Ghayouri
https://www.meta4u.com/forum/Themes/Comet/images/post/clip.png
حلوا با خرما

نویسنده Zohreh Gholami در تغذیه در ماه مبارک رمضان

0 ارسال
1328 مشاهده
آخرین ارسال: قبل از ظهر 10:01:57 - 07/28/11
توسط
Zohreh Gholami
https://www.meta4u.com/forum/Themes/Comet/images/post/xx.png
فواید باورنکردنی خرما

نویسنده guld118 در خوراکیها

0 ارسال
508 مشاهده
آخرین ارسال: قبل از ظهر 02:38:52 - 12/18/17
توسط
guld118
https://www.meta4u.com/forum/Themes/Comet/images/post/clip.png
خرما و عسل به جای زولبیا و بامیه

نویسنده Hooman Ghayouri در اخبار تغذیه

0 ارسال
1316 مشاهده
آخرین ارسال: بعد از ظهر 20:30:49 - 08/06/11
توسط
Hooman Ghayouri
https://www.meta4u.com/forum/Themes/Comet/images/post/xx.png
بهبود كيفيت نان با همكاري همه دستگاه ها

نویسنده Zohreh Gholami در مقالات علوم و صنایع غذایی

0 ارسال
1712 مشاهده
آخرین ارسال: قبل از ظهر 10:14:51 - 08/17/11
توسط
Zohreh Gholami