سالاد گل کلم و هویج

نویسنده شیوا ایروانیان, قبل از ظهر 11:03:02 - 10/01/11

« سالاد مرغ

0 اعضا و 1 مهمان درحال دیدن موضوع.

شیوا ایروانیان

2023-07-18_235419.jpg
مواد لازم:
گل کلم کوچک  یک عدد (یا نصف گل کلم بزرگ)
هویج  2 عدد
پیاز قرمز  1 عدد
جعفری خرد شده  2 قاشق غذاخوری
سرکه سفید  1 قاشق غذاخوری
سس خردل      1 قاشق مرباخوری
روغن زیتون  2 قاشق غذاخوری
سس مایونز  1 قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

گل کلم ها را به شکل گل های کوچک تکه تکه می کنیم.
هویج و پیاز را به شکل خلالی خرد می کنیم. می توانیم هویج را با رنده درشت هم رنده کنیم.
تمامی مواد بالا را در یک کاسه بزرگ با هم مخلوط کرده و در ظرف سرو می کشیم.
این سالاد را می توانیم به مدت سه روز در یخچال نگه داریم.


Tags:

Share via facebook Share via linkedin Share via telegram Share via twitter Share via whatsapp