معرفی انواع میوه ها و نکات مهم در رابطه با خواص آن ها...(Fruit)

نویسنده Amir Shahbazzadeh, قبل از ظهر 10:58:53 - 09/02/11

« دانستنی های درباره خشک کردن میوه | گوجه فرنگی پخته مانند داروی استاتین (statins ) موجب کاهش کلسترول خون می شود »

0 اعضا و 3 کاربران مهمان درحال دیدن موضوع.

Amir Shahbazzadeh

Fruitمیوه

_fruits_meta4ut_معرفی-انواع-میوه.jpg

نکاتی در مورد میوه ها


•نباید بعد از غذاهایی که حاوی گوشت هستند ، میو ه مصرف کرد .
•میوه های ترش را با شیر ، گردو و بادام نخورید .
•انجیر و شیر را با هم نخورید .
•خربزه را با عسل نخورید : این مواد خاصیت رادیواکتیوی دارند و اگر بیماری کهنه در بدن وجود داشته باشد ، خود را نشان می دهد و این اعتقاد نادرست است که دچار مرگ می شوند .
•لیمو با گوجه فرنگی ناسازگار است ، زیرا هر دو خاصیت اسیدی دارند و باعث آفت دهان می شود .
•پرتقال با مواد چربی ، گوشت ، ماهی ، سرکه ، سبزی ، ترشی ها و روغن نباتی ناسازگار است .
•خربزه ، طالبی و هندوانه باید تنها خورده شوند زیرا با سایر غذاها ایجاد گرفتگی می کند و ممکن است مانع جذب غذاها به وسیله روده شوند .
•هر میوه را بهتر است در فصلش مصرف کنید .
•میوه ها منبع املاح معدنی و ویتامین ها هستند .
•جوشانده برگ درخت مرکبات ، در شستشو و التیام زخم ها بسیار نافذ است .
•نا مناسب ترین زمان مصرف آب میوه جات و مایعات هنگام غذا خوردن است .
•بهترین زمان نوشیدن آب نیم ساعت قبل و 30/2 ساعت بعد از غذا است .
•آب میوه جات را نیز هنگام خالی بودن معده یا عصر و یا در فواصل بین وعده های غذایی میل کنید .
•مصرف روزانه یک لیوان آب میوه در افزایش سلامت مفید است .
•میوه را همیشه با شکم خالی میل کنید هر گونه مخلوط کردن آن با مواد دیگر بخصوص غذاهای گوشتی خطرناک است و باعث تخمیر مواد در دستگاه گوارش و نفخ می شود حاصل این تخمیر و نفخ که در اثر قند میوه ها به وجود می آید ، باعث تشدید ضربان قلب و فشار دیافراگم و گستردگی دستگاه گوارش می شود و در این حالت دستگاه گوارش به یک کارخانه الکل سازی کوچک تبدیل می شود ، گاز کربنیک حاصل از تخمیر مواد در دستگاه گوارش ، به قلب فشار می آورد و باعث نابودی سلول های آن می شود ، این بیشترین عامل بیماری قلبی است . هرگز نباید میوه ای که زمان هضمش کوتاه است بعد از غذاهای دیر هضم خورد ، زیرا زمان گذر میوه از معده به تأخیر می افتد و باعث تخمیر مواد در معده و نغخ می شود .
•بهترین موقع میوه خوردن صبح است ، زیرا از ساعت چهار بامداد به بعد جریان دفع شروع می شود و نباید با مصرف غذاهای دیر هضم مانعاین جریان شویم .
•بهترین کمک کننده هضم غذا ، میوه ها آب دار است .
•تمام صبح را با میوه بگذرانید و هر وقت گرسنه شدید ، فقط به سراغ میوه بروید .
•آب هر میوه را که دوست دارید بگیرید و جرعه جرعه بنوشید ، اما نه آب ، میوه های بیرون که دارای مواد شیمیایی نگه دارنده هستند .
توجه داشته باشید آب ، میوه را باید فورا بنوشید و گرنه در مجاورت با هوا اکسیده و سمی می ود ، هم چنین اگر دندان هایتان وضعیت خوبی ندارند ، می توانید میوه ها را در دستگاه مخلوط کن له کنید به این صورت از تمام میوه و ویتامین ها و مواد معدنی اش استفاده می کنید .
•میوه سریع هضم می شود ، بدن به راحتی بهترین و پر ارزش ترین انرژی را دریافت کرده و بلافاصله از این انرژی برای بیرون راندن ته مانده و آشغال های مواد دیگر استفاده می کند در اثر همین خاصیت پاک کننده است که در مدت کمی چربی را آب می کند و بدن حالت طبیعی به خود می گیرد . باید بدانیم که فقط قندها انرژی بدن ( گلوکز ) و مغز را تأمین می کند نه پروتئین و مواد نشاسته ای ، چون پروتئین و مواد نشاسته ای هیچ کدام نمی توانند مستقیما به بدن یا مغز انرژی برسانند زیرا ابتدا به گلوکز تبدیل شوند و بعدا مورد استفاده ی سلول ها و بافت ها قرار گیرند .
•انرژی یعنی نیروی حرکتی و ما امروزه در اثر روش زندگی مخرب و طاقت فرسا دائما انرژی از دست می دهیم .
•تا آنجا که ممکن است از خوردن چای ، قهوه و کاکائو دوری گزینید . این ها هضم میوه را کاملا فلج می کنند .

Amir Shahbazzadeh

آلبالو

طبیعت : میوه خام : کمی سرد و خشک * نیم رس : سرد و خشک * کاملا رسیده : گرم و تر
خواص : قند موجود در آلبالو برای بیماران دیابتی مضر نیست و باعث تقویت نطفه در مردان است ، افزایش اشتها ، بر طرف کننده تشنگی ، ضد تهوع ، ضد سنگ ( مغز هسته را کوبیده عصاره آن را جدا کرده و همراه رازیانه میل شود ) و همچنین قاعده آور است .
برای افراد دارای فشار خون بالا مفید است ، رفع خارش پوست ، تسکین اعصاب ، رفع یبوست ، بوی دهان ، اسهال و مقوی معده می باشد .
خواص شربت آلبالو : کاهش تب ، رفع ناراحتی کبد و ورم های مزمن روده ، معده و کلیه .
برای گرم مزاجان و مبتلایان به فشار خون و افرادی که چربی زیاد در شکم دارند سودمند است .


Amir Shahbazzadeh

آلو

طبیعت : شیرین ، سرد و تر
حاوی : ویتامین C , B  , A قند و املاح معدنی
خواص : با فاصله کمی قلب از غذا : رفع سر درد و تب های صفراوی ، رفع تشنگی و حرارت دل ، رفع خارش بدن و همچنین معده های سرد
آلوی تازه : نقرص ، تصلب شرائین ، کم خونی , ضعف ، تقویت حافظه
آلو بخارا : خنک ، افراد مسن و ضعیف بهتر است آلوی پخته مصرف کنند ، سرشار از ویتامین C  , B , A ، قند سدیم ، معالجه یبوست ، رفع خارش .
آلو چه : برای اشخاص سرد مزاج و کسانی که نفخ شکم دارند مفید است و بی نظمی عادت ماهانه را تنظیم می کند .
آلو سیاه : نرم کننده ، مسکن حرارت درونی و حالت تهوع ، رفع سر گیجه ، درمان خارش عمومی بدن .


Amir Shahbazzadeh

آناناس

حاوی : آب ، مواد معدنی ( فسفر ، سدیم ، کلسیم ) ، ویتامین C , B , A
خواص : پادزهر تمام سموم ، کمک به افزایش ادرار ، خون ساز تصفیه خون ، معالجه ی چاقی و لاغر شدن ، زخم معده و روده ، کمک به هضم غذا ، ناراحتی های گلو ، تنظیم قاعدگی و تسریع بخشیدن به آن .
عصاره ی آن : رفع بی اشتهایی ، سوء هاضمه و کمبود ویتامین C

Amir Shahbazzadeh

انار


طبیعت : سرد و تر      انار شیرین : سرد و معتدل
حاوی : آب ، هیدرات های کربن ، املاح معدنی ( کلسیم ، فسفر ، آهن ، سدیم ، پتاسیم و ویتامین C
پیامبر خدا ( ص ) فرمودند : انار مٍهتر همه میوه هاست و هر کس بخورد ، چهل شب شیطان خویش را به خشم می آورد ، انار را با پیه آن بخورید چرا که شستشو دهنده ی معده است .
امام صادق ( ع ) در خوردن انار با کسی شریک نمی شدند .
خواص ؛ انار شیرین : ادرار آور ، موجب زیبایی چهره ، رفع بیماری های اعصاب ، راشیتیسم ، کم خونی ، ضد سرماخوردگی ، نطفه ی مرد را زیاد کرده و فرزند نیکو ، اگر انار را ناشتا بخوریم تا 40 روز قلب انسان روشن می ماند . رفع بوی بد دهان ، درمان لاغری شدید ، صاف شدن صدا ، تسکین سرفه ، بر طرف شدن زردی ، ضد ابتلا به دیابت ، شستشوی خون ، رفع اوره ، دفع سموم ، تعادل بدن .
انار ترش : با عث تسکین خارش و زیاده روی در خوردن آن سبب زخم معده می شود .
آب انار ترش غلیظ شده با کمی عسل : زخم داخل بینی و گوشت اضافی زخم ها را رفع می کند .
رب انار : ایجاد شادی ، رفع کننده ی التهاب افراد تب دار .
افراد سرد مزاج پس از خوردن انار می بایست زنجبیل دم کرده مصرف نمایند .
مضرات : در خوردن انار نباید زیاده روی کرد . مضر برای افرادی که دچار یبوست و یا نفخ معده هستند ، خوردن انار به عنوان دسر خوب نیست .

Amir Shahbazzadeh

انجیر

طبیعت : گرم و تر
حاوی : ویتامین B , A  قند
خواص : اهمیت این میوه به قدری است که در قرآن از آن سخن به میان آمده ، درمان بواسیر ، نقرس و سردی مزاج ، جهت رفع حرارت و تشنگی ، مقوی نیروی جنسی ، خنک کننده ی قلب ، باز کننده ی گرفتگی ها ، مقوی کبد ، ورم طحال ، رفع بواسیر ، ادرار آور ، سبب نرمی سینه ، رفع سرفه ، درمان سرد مزاجی ، رفع بوی بد دهان ، استخوانها را محکم می کند ، سم زدایی فوق العاده ، تقویت اعصاب ، نقرس ، درمان یبوست .
دم کرده ی برگ آن ( 25 تا 30 گرم در یک لیتر آب ) : معالجه ی سرفه اختلالات جریان خون ، تنظیم عادت ماهانه ( خوردن آن چند روز قبل از عادت ) ،  سرما خوردگی های شدید و تورم حنجره .  برگ انجیر کمی سمی است و بخور آن برای بواسیر درد ناک مفید است .
مضرات : برای دیابتی ها مفید نیست ، برای افراد چاق و مبتلایان به اختلال معده و روده مضر است ، زیاده روی در خوردن آن مضر است و خنثی کننده آن کرفس است .

Amir Shahbazzadeh

انگور

طبیعت : گرم و تر
حاوی : آب ، املاح معدنی ، ویتامین و مواد قندی
خواص : انگور تازه نفخ دارد ، بهتر است انگور را دو روز در آفتاب بگذارید و بعد استفاده نمایید . تقویت عمومی بدن ، لاغری ، کم خونی ، سل ، یبوست ، بواسیر ، سیاه سرفه ، تقویت کبد ، ورم مفاصل ، رماتیسم نقرس ، سنگ کلیه ، مسمومیت ، عوارض فشار خون ، اختلالات پوستی ، گرم کننده بدن .
آب انگور : ورم کلیه ، ادرار آور ، نارسایی کبد ، ازدیاد اوره خون ، تقویت بعد از عمل جراحی ، ضعف ( کودکان لاغر ؛ صبح و عصر) ، زیاد شدن شیر زنان ، رفع تهوع زنان باردار .
شیره ی انگور : ضعف عمومی بدن
شیره ی انگور با کمی زعفران : رفع هم و غم و غضب شدید ، ضعف اعصاب که تا پایان بهبودی باید مصرف شود .
شیره ی انگور با کمی نمک : در رفع کک ومک
شیره ی انگور با کمی ختمی پخته شده : بر روی دمل و ورم
کشمش : کشمش بیشتر از اگور انرژی دارد بخصوص کشمش مویز از فواید بیشماری بر خوردار است .
پیامبر اسلام ( ص ) فرمودند : مویز ! چه نیکو خوراکی است ! پی را استحکام می بخشد ، بیماری را از بین می برد ، خشم را فرو می نشاند ، پروردگار را خشنود می سازد ، بوی دهان را خوش می سازد و رنگ را صفا می دهد ، خستگی را می برد و قلب را نیکو می سازد .
امام علی ( ع ) فرمودند : خوردن بیست و یک مویز سرخ در هر صبح ناشتا همه ی بیماری ها را دور می کند مگر مرگ را .
آبغوره : اسهال ساده ، التهاب دهان ، رفع زردی ، رفع لاغری ( 1 تا 2 قاشق بعد از غذا ) ، هضم غذا ، ضد اسهالب ، ادرار آور ، مقوی کبد .
مضرات : پوست انگور سرد و خشک است و خیلی هم دیر هضم و در روده تولید نفخ می کند .
مصرف زیاد : دل پیچه و اسهال
انگور سبز و نارس : اختلال معده ، نباید بعد از انگور آب سرد میل کنید .
هسته انگور : سرد ، خشک و ایجاد باد در معده های ضعیف .
مصرف مدام آب انگور : ایجاد سنگ کلیه ، رسوبات در دستگاه دفع ادرار و برای دیابتی ها مضر است .


Amir Shahbazzadeh

به


طبیعت : به شیرین : کمی گرم و تر          به ترش : سرد و خشک           به ملس : معتدل
حاوی : آب ، ویتامین آ ، ث ، املاح معدنی ( کلسیم ، پتاسیم ، آهن ، نیاسین ، فسفر ) ، مواد قندی
پیامبر ( ص ) فرمودند : بوی پیامبران ، بوی به است ، بوی حوریه های آهو چشم بهشت ، بوی انگبین ، بوی فرشتگان ، بوی گل سرخ و بوی دخترم فاطمه ی زهرا ( س ) است .
خداوند هیچ پیغمبری را بر نیا نگیخته ، مگر این که از او بوی به می آمده است .
به بخورید و به زنان باردار خود بدهید تا فرزندانتان نکو باشند .
کسی که سه روز ناشتا به بخورد ، ذهن او صاف ، حلم وعلم او بسیار و از مکر شیاطین محفوظ می ماند .
خواص : قوه بینایی را زیاد ، محبت در دل ، بخیل را سخاوتمند و ترسو را دلیر ، معده را پاک ، ذهن را روشن ، نطفه را پاک و فرزند را نیکو می سازد ، ضد اسهال ، افزایش ادرار ، نشاط آور ، ضد افسردگی و وسواس ، تقویت اعمال معده ، تعادل اعصاب ، رفع ورم حاد روده ، اخلاط خونی ، خونریزیهای بواسیر ، تقویت رحم ، عرق را خوشبو و مانع سقط جنین می شود .
دم کرده ی به : در درمان ورم روده بزرگ و اسهال مؤثر است و هضم را آسان می کند .
دانه به ( بهدانه ) : رفع عطش و حرارت معده ، رفع گرفتگی صدا و کندی دندان ، تسکین سرفه ، دم کرده یا لعاب آن جهت رفع گلو درد مفید است .
دم کرده برگ درخت به : رفع چشم درد و آرامش اعصاب
مضرات : به شیرین و خام برای اشخاص گرم مزاج مضر است .


Amir Shahbazzadeh

پرتقال
طبیعت : سرد و تر
حاوی : آب ، ویتامین D ، C ، B ، A و مواد معدنی
خواص : کاهش اسید خون و قلیایی شدن آن ، خاصیت ضد عفونی کننده ، تب بر ، پوست و آب آن مقوی معده ، باد شکن ، ضد تهوع ، ضد سم ، ادرار آور ، نرم کننده سینه ، رفع سرما خوردگی ، سوء  هاضمه ، ضد اسپاسم ، آرامش بخش ، ضد یبوست ، تقویت عمومی بدن ، کمک به جذب کلسیم ، ضد تشنّج ، معالجه خونریزی ، معده را سبک ، درمان لاغری ، افزایش قدرت اعصاب .
دم کرده برگ درخت : درمان بی خوابی ، آرامش اعصاب ، رفع میگرن ، کمک به هضم غذا ، رفع درد دل ، رفع تشنج ( قبل از غذا ).


Amir Shahbazzadeh

توت سفید


طبیعت :
متعادل ، گرم و تر
حاوی : املاح معدنی و مواد چربی ، ویتامین C ، A
خواص : خون ساز ، گرفتگی ها را باز می کند ، ادرار آور ، زفع آبله و سرخچه ، تقویت نیروی جنسی ، تقویت کبد ، چاق کننده .
مضرات : در سرد مزاجان خون را فاسد می کند و ایجاد سردرد ، معده را مختل می سازد و از این رو سرد مزاجان باید با
سکنجبین ترش بخورند .


Share via facebook Share via linkedin Share via telegram Share via twitter Share via whatsapp

https://www.meta4u.com/forum/Themes/Comet/images/post/xx.png
نکات مهم در رابطه با عقد

نویسنده nobahar در اجتماعی

0 ارسال
531 مشاهده
آخرین ارسال: بعد از ظهر 15:36:00 - 07/06/19
توسط
nobahar
https://www.meta4u.com/forum/Themes/Comet/images/post/xx.png
*تاثیر میوه توت بر جوان ماندن Effect of berry fruit on staying young*

نویسنده Amir Shahbazzadeh در مقالات پزشکی

0 ارسال
1767 مشاهده
آخرین ارسال: قبل از ظهر 11:07:19 - 06/28/11
توسط
Amir Shahbazzadeh
https://www.meta4u.com/forum/Themes/Comet/images/post/xx.png
خواص میوه ها به زبان طنز

نویسنده Zohreh Gholami در مطالب طنز و کمدی

0 ارسال
3082 مشاهده
آخرین ارسال: بعد از ظهر 17:02:00 - 12/08/11
توسط
Zohreh Gholami
https://www.meta4u.com/forum/Themes/Comet/images/post/clip.png
خواص میوه گل رز، زنجبیل، بابونه، گل ختمی و...

نویسنده guld118 در نوشیدنیها

0 ارسال
2509 مشاهده
آخرین ارسال: بعد از ظهر 21:00:00 - 01/25/18
توسط
guld118
https://www.meta4u.com/forum/Themes/Comet/images/post/xx.png
نکات جالب در رابطه با کشور آلمان

نویسنده zaban در مطالب جالب ،خواندنی و آموزنده

0 ارسال
566 مشاهده
آخرین ارسال: بعد از ظهر 15:02:59 - 06/01/19
توسط
zaban
https://www.meta4u.com/forum/Themes/Comet/images/post/xx.png
نکات مهم ورزش بدنسازی

نویسنده guld118 در فیتنس - بدنسازی

0 ارسال
1107 مشاهده
آخرین ارسال: قبل از ظهر 00:05:55 - 02/14/18
توسط
guld118
https://www.meta4u.com/forum/Themes/Comet/images/post/xx.png
نکات مهم در هنگام غذادادن به كودك

نویسنده Zohreh Gholami در تغذیه کودکان

0 ارسال
1427 مشاهده
آخرین ارسال: قبل از ظهر 07:00:57 - 09/22/11
توسط
Zohreh Gholami