انجمن متا: طراحی سایت و سئو - دانلود قالب و تم - کریپتو

پزشکی، بهداشت، درمان، خانواده، مقاله (عمومی) => تغذیه و سلامت => پزشکی، بهداشت، درمان => خوراکیها => نويسنده: Amir Shahbazzadeh در قبل از ظهر 10:58:53 - 09/02/11

عنوان: معرفی انواع میوه ها و نکات مهم در رابطه با خواص آن ها...(Fruit)
رسال شده توسط: Amir Shahbazzadeh در قبل از ظهر 10:58:53 - 09/02/11
Fruitمیوه

_fruits_meta4ut_معرفی-انواع-میوه.jpg

نکاتی در مورد میوه ها


•نباید بعد از غذاهایی که حاوی گوشت هستند ، میو ه مصرف کرد .
•میوه های ترش را با شیر ، گردو و بادام نخورید .
•انجیر و شیر را با هم نخورید .
•خربزه را با عسل نخورید : این مواد خاصیت رادیواکتیوی دارند و اگر بیماری کهنه در بدن وجود داشته باشد ، خود را نشان می دهد و این اعتقاد نادرست است که دچار مرگ می شوند .
•لیمو با گوجه فرنگی ناسازگار است ، زیرا هر دو خاصیت اسیدی دارند و باعث آفت دهان می شود .
•پرتقال با مواد چربی ، گوشت ، ماهی ، سرکه ، سبزی ، ترشی ها و روغن نباتی ناسازگار است .
•خربزه ، طالبی و هندوانه باید تنها خورده شوند زیرا با سایر غذاها ایجاد گرفتگی می کند و ممکن است مانع جذب غذاها به وسیله روده شوند .
•هر میوه را بهتر است در فصلش مصرف کنید .
•میوه ها منبع املاح معدنی و ویتامین ها هستند .
•جوشانده برگ درخت مرکبات ، در شستشو و التیام زخم ها بسیار نافذ است .
•نا مناسب ترین زمان مصرف آب میوه جات و مایعات هنگام غذا خوردن است .
•بهترین زمان نوشیدن آب نیم ساعت قبل و 30/2 ساعت بعد از غذا است .
•آب میوه جات را نیز هنگام خالی بودن معده یا عصر و یا در فواصل بین وعده های غذایی میل کنید .
•مصرف روزانه یک لیوان آب میوه در افزایش سلامت مفید است .
•میوه را همیشه با شکم خالی میل کنید هر گونه مخلوط کردن آن با مواد دیگر بخصوص غذاهای گوشتی خطرناک است و باعث تخمیر مواد در دستگاه گوارش و نفخ می شود حاصل این تخمیر و نفخ که در اثر قند میوه ها به وجود می آید ، باعث تشدید ضربان قلب و فشار دیافراگم و گستردگی دستگاه گوارش می شود و در این حالت دستگاه گوارش به یک کارخانه الکل سازی کوچک تبدیل می شود ، گاز کربنیک حاصل از تخمیر مواد در دستگاه گوارش ، به قلب فشار می آورد و باعث نابودی سلول های آن می شود ، این بیشترین عامل بیماری قلبی است . هرگز نباید میوه ای که زمان هضمش کوتاه است بعد از غذاهای دیر هضم خورد ، زیرا زمان گذر میوه از معده به تأخیر می افتد و باعث تخمیر مواد در معده و نغخ می شود .
•بهترین موقع میوه خوردن صبح است ، زیرا از ساعت چهار بامداد به بعد جریان دفع شروع می شود و نباید با مصرف غذاهای دیر هضم مانعاین جریان شویم .
•بهترین کمک کننده هضم غذا ، میوه ها آب دار است .
•تمام صبح را با میوه بگذرانید و هر وقت گرسنه شدید ، فقط به سراغ میوه بروید .
•آب هر میوه را که دوست دارید بگیرید و جرعه جرعه بنوشید ، اما نه آب ، میوه های بیرون که دارای مواد شیمیایی نگه دارنده هستند .
توجه داشته باشید آب ، میوه را باید فورا بنوشید و گرنه در مجاورت با هوا اکسیده و سمی می ود ، هم چنین اگر دندان هایتان وضعیت خوبی ندارند ، می توانید میوه ها را در دستگاه مخلوط کن له کنید به این صورت از تمام میوه و ویتامین ها و مواد معدنی اش استفاده می کنید .
•میوه سریع هضم می شود ، بدن به راحتی بهترین و پر ارزش ترین انرژی را دریافت کرده و بلافاصله از این انرژی برای بیرون راندن ته مانده و آشغال های مواد دیگر استفاده می کند در اثر همین خاصیت پاک کننده است که در مدت کمی چربی را آب می کند و بدن حالت طبیعی به خود می گیرد . باید بدانیم که فقط قندها انرژی بدن ( گلوکز ) و مغز را تأمین می کند نه پروتئین و مواد نشاسته ای ، چون پروتئین و مواد نشاسته ای هیچ کدام نمی توانند مستقیما به بدن یا مغز انرژی برسانند زیرا ابتدا به گلوکز تبدیل شوند و بعدا مورد استفاده ی سلول ها و بافت ها قرار گیرند .
•انرژی یعنی نیروی حرکتی و ما امروزه در اثر روش زندگی مخرب و طاقت فرسا دائما انرژی از دست می دهیم .
•تا آنجا که ممکن است از خوردن چای ، قهوه و کاکائو دوری گزینید . این ها هضم میوه را کاملا فلج می کنند .
عنوان: آلبالو
رسال شده توسط: Amir Shahbazzadeh در قبل از ظهر 11:05:13 - 09/02/11
آلبالو

طبیعت : میوه خام : کمی سرد و خشک * نیم رس : سرد و خشک * کاملا رسیده : گرم و تر
خواص : قند موجود در آلبالو برای بیماران دیابتی مضر نیست و باعث تقویت نطفه در مردان است ، افزایش اشتها ، بر طرف کننده تشنگی ، ضد تهوع ، ضد سنگ ( مغز هسته را کوبیده عصاره آن را جدا کرده و همراه رازیانه میل شود ) و همچنین قاعده آور است .
برای افراد دارای فشار خون بالا مفید است ، رفع خارش پوست ، تسکین اعصاب ، رفع یبوست ، بوی دهان ، اسهال و مقوی معده می باشد .
خواص شربت آلبالو : کاهش تب ، رفع ناراحتی کبد و ورم های مزمن روده ، معده و کلیه .
برای گرم مزاجان و مبتلایان به فشار خون و افرادی که چربی زیاد در شکم دارند سودمند است .

عنوان: آلو
رسال شده توسط: Amir Shahbazzadeh در قبل از ظهر 11:07:44 - 09/02/11
آلو

طبیعت : شیرین ، سرد و تر
حاوی : ویتامین C , B  , A قند و املاح معدنی
خواص : با فاصله کمی قلب از غذا : رفع سر درد و تب های صفراوی ، رفع تشنگی و حرارت دل ، رفع خارش بدن و همچنین معده های سرد
آلوی تازه : نقرص ، تصلب شرائین ، کم خونی , ضعف ، تقویت حافظه
آلو بخارا : خنک ، افراد مسن و ضعیف بهتر است آلوی پخته مصرف کنند ، سرشار از ویتامین C  , B , A ، قند سدیم ، معالجه یبوست ، رفع خارش .
آلو چه : برای اشخاص سرد مزاج و کسانی که نفخ شکم دارند مفید است و بی نظمی عادت ماهانه را تنظیم می کند .
آلو سیاه : نرم کننده ، مسکن حرارت درونی و حالت تهوع ، رفع سر گیجه ، درمان خارش عمومی بدن .

عنوان: آناناس
رسال شده توسط: Amir Shahbazzadeh در قبل از ظهر 11:10:52 - 09/02/11
آناناس

حاوی : آب ، مواد معدنی ( فسفر ، سدیم ، کلسیم ) ، ویتامین C , B , A
خواص : پادزهر تمام سموم ، کمک به افزایش ادرار ، خون ساز تصفیه خون ، معالجه ی چاقی و لاغر شدن ، زخم معده و روده ، کمک به هضم غذا ، ناراحتی های گلو ، تنظیم قاعدگی و تسریع بخشیدن به آن .
عصاره ی آن : رفع بی اشتهایی ، سوء هاضمه و کمبود ویتامین C
عنوان: انار
رسال شده توسط: Amir Shahbazzadeh در قبل از ظهر 11:14:10 - 09/02/11
انار


طبیعت : سرد و تر      انار شیرین : سرد و معتدل
حاوی : آب ، هیدرات های کربن ، املاح معدنی ( کلسیم ، فسفر ، آهن ، سدیم ، پتاسیم و ویتامین C
پیامبر خدا ( ص ) فرمودند : انار مٍهتر همه میوه هاست و هر کس بخورد ، چهل شب شیطان خویش را به خشم می آورد ، انار را با پیه آن بخورید چرا که شستشو دهنده ی معده است .
امام صادق ( ع ) در خوردن انار با کسی شریک نمی شدند .
خواص ؛ انار شیرین : ادرار آور ، موجب زیبایی چهره ، رفع بیماری های اعصاب ، راشیتیسم ، کم خونی ، ضد سرماخوردگی ، نطفه ی مرد را زیاد کرده و فرزند نیکو ، اگر انار را ناشتا بخوریم تا 40 روز قلب انسان روشن می ماند . رفع بوی بد دهان ، درمان لاغری شدید ، صاف شدن صدا ، تسکین سرفه ، بر طرف شدن زردی ، ضد ابتلا به دیابت ، شستشوی خون ، رفع اوره ، دفع سموم ، تعادل بدن .
انار ترش : با عث تسکین خارش و زیاده روی در خوردن آن سبب زخم معده می شود .
آب انار ترش غلیظ شده با کمی عسل : زخم داخل بینی و گوشت اضافی زخم ها را رفع می کند .
رب انار : ایجاد شادی ، رفع کننده ی التهاب افراد تب دار .
افراد سرد مزاج پس از خوردن انار می بایست زنجبیل دم کرده مصرف نمایند .
مضرات : در خوردن انار نباید زیاده روی کرد . مضر برای افرادی که دچار یبوست و یا نفخ معده هستند ، خوردن انار به عنوان دسر خوب نیست .
عنوان: انجیر
رسال شده توسط: Amir Shahbazzadeh در قبل از ظهر 11:16:23 - 09/02/11
انجیر

طبیعت : گرم و تر
حاوی : ویتامین B , A  قند
خواص : اهمیت این میوه به قدری است که در قرآن از آن سخن به میان آمده ، درمان بواسیر ، نقرس و سردی مزاج ، جهت رفع حرارت و تشنگی ، مقوی نیروی جنسی ، خنک کننده ی قلب ، باز کننده ی گرفتگی ها ، مقوی کبد ، ورم طحال ، رفع بواسیر ، ادرار آور ، سبب نرمی سینه ، رفع سرفه ، درمان سرد مزاجی ، رفع بوی بد دهان ، استخوانها را محکم می کند ، سم زدایی فوق العاده ، تقویت اعصاب ، نقرس ، درمان یبوست .
دم کرده ی برگ آن ( 25 تا 30 گرم در یک لیتر آب ) : معالجه ی سرفه اختلالات جریان خون ، تنظیم عادت ماهانه ( خوردن آن چند روز قبل از عادت ) ،  سرما خوردگی های شدید و تورم حنجره .  برگ انجیر کمی سمی است و بخور آن برای بواسیر درد ناک مفید است .
مضرات : برای دیابتی ها مفید نیست ، برای افراد چاق و مبتلایان به اختلال معده و روده مضر است ، زیاده روی در خوردن آن مضر است و خنثی کننده آن کرفس است .
عنوان: انگور
رسال شده توسط: Amir Shahbazzadeh در قبل از ظهر 11:20:53 - 09/02/11
انگور

طبیعت : گرم و تر
حاوی : آب ، املاح معدنی ، ویتامین و مواد قندی
خواص : انگور تازه نفخ دارد ، بهتر است انگور را دو روز در آفتاب بگذارید و بعد استفاده نمایید . تقویت عمومی بدن ، لاغری ، کم خونی ، سل ، یبوست ، بواسیر ، سیاه سرفه ، تقویت کبد ، ورم مفاصل ، رماتیسم نقرس ، سنگ کلیه ، مسمومیت ، عوارض فشار خون ، اختلالات پوستی ، گرم کننده بدن .
آب انگور : ورم کلیه ، ادرار آور ، نارسایی کبد ، ازدیاد اوره خون ، تقویت بعد از عمل جراحی ، ضعف ( کودکان لاغر ؛ صبح و عصر) ، زیاد شدن شیر زنان ، رفع تهوع زنان باردار .
شیره ی انگور : ضعف عمومی بدن
شیره ی انگور با کمی زعفران : رفع هم و غم و غضب شدید ، ضعف اعصاب که تا پایان بهبودی باید مصرف شود .
شیره ی انگور با کمی نمک : در رفع کک ومک
شیره ی انگور با کمی ختمی پخته شده : بر روی دمل و ورم
کشمش : کشمش بیشتر از اگور انرژی دارد بخصوص کشمش مویز از فواید بیشماری بر خوردار است .
پیامبر اسلام ( ص ) فرمودند : مویز ! چه نیکو خوراکی است ! پی را استحکام می بخشد ، بیماری را از بین می برد ، خشم را فرو می نشاند ، پروردگار را خشنود می سازد ، بوی دهان را خوش می سازد و رنگ را صفا می دهد ، خستگی را می برد و قلب را نیکو می سازد .
امام علی ( ع ) فرمودند : خوردن بیست و یک مویز سرخ در هر صبح ناشتا همه ی بیماری ها را دور می کند مگر مرگ را .
آبغوره : اسهال ساده ، التهاب دهان ، رفع زردی ، رفع لاغری ( 1 تا 2 قاشق بعد از غذا ) ، هضم غذا ، ضد اسهالب ، ادرار آور ، مقوی کبد .
مضرات : پوست انگور سرد و خشک است و خیلی هم دیر هضم و در روده تولید نفخ می کند .
مصرف زیاد : دل پیچه و اسهال
انگور سبز و نارس : اختلال معده ، نباید بعد از انگور آب سرد میل کنید .
هسته انگور : سرد ، خشک و ایجاد باد در معده های ضعیف .
مصرف مدام آب انگور : ایجاد سنگ کلیه ، رسوبات در دستگاه دفع ادرار و برای دیابتی ها مضر است .

عنوان: به
رسال شده توسط: Amir Shahbazzadeh در قبل از ظهر 11:23:33 - 09/02/11
به


طبیعت : به شیرین : کمی گرم و تر          به ترش : سرد و خشک           به ملس : معتدل
حاوی : آب ، ویتامین آ ، ث ، املاح معدنی ( کلسیم ، پتاسیم ، آهن ، نیاسین ، فسفر ) ، مواد قندی
پیامبر ( ص ) فرمودند : بوی پیامبران ، بوی به است ، بوی حوریه های آهو چشم بهشت ، بوی انگبین ، بوی فرشتگان ، بوی گل سرخ و بوی دخترم فاطمه ی زهرا ( س ) است .
خداوند هیچ پیغمبری را بر نیا نگیخته ، مگر این که از او بوی به می آمده است .
به بخورید و به زنان باردار خود بدهید تا فرزندانتان نکو باشند .
کسی که سه روز ناشتا به بخورد ، ذهن او صاف ، حلم وعلم او بسیار و از مکر شیاطین محفوظ می ماند .
خواص : قوه بینایی را زیاد ، محبت در دل ، بخیل را سخاوتمند و ترسو را دلیر ، معده را پاک ، ذهن را روشن ، نطفه را پاک و فرزند را نیکو می سازد ، ضد اسهال ، افزایش ادرار ، نشاط آور ، ضد افسردگی و وسواس ، تقویت اعمال معده ، تعادل اعصاب ، رفع ورم حاد روده ، اخلاط خونی ، خونریزیهای بواسیر ، تقویت رحم ، عرق را خوشبو و مانع سقط جنین می شود .
دم کرده ی به : در درمان ورم روده بزرگ و اسهال مؤثر است و هضم را آسان می کند .
دانه به ( بهدانه ) : رفع عطش و حرارت معده ، رفع گرفتگی صدا و کندی دندان ، تسکین سرفه ، دم کرده یا لعاب آن جهت رفع گلو درد مفید است .
دم کرده برگ درخت به : رفع چشم درد و آرامش اعصاب
مضرات : به شیرین و خام برای اشخاص گرم مزاج مضر است .

عنوان: پرتقال
رسال شده توسط: Amir Shahbazzadeh در قبل از ظهر 11:26:00 - 09/02/11
پرتقال
طبیعت : سرد و تر
حاوی : آب ، ویتامین D ، C ، B ، A و مواد معدنی
خواص : کاهش اسید خون و قلیایی شدن آن ، خاصیت ضد عفونی کننده ، تب بر ، پوست و آب آن مقوی معده ، باد شکن ، ضد تهوع ، ضد سم ، ادرار آور ، نرم کننده سینه ، رفع سرما خوردگی ، سوء  هاضمه ، ضد اسپاسم ، آرامش بخش ، ضد یبوست ، تقویت عمومی بدن ، کمک به جذب کلسیم ، ضد تشنّج ، معالجه خونریزی ، معده را سبک ، درمان لاغری ، افزایش قدرت اعصاب .
دم کرده برگ درخت : درمان بی خوابی ، آرامش اعصاب ، رفع میگرن ، کمک به هضم غذا ، رفع درد دل ، رفع تشنج ( قبل از غذا ).

عنوان: توت سفید
رسال شده توسط: Amir Shahbazzadeh در قبل از ظهر 11:28:34 - 09/02/11
توت سفید


طبیعت :
متعادل ، گرم و تر
حاوی : املاح معدنی و مواد چربی ، ویتامین C ، A
خواص : خون ساز ، گرفتگی ها را باز می کند ، ادرار آور ، زفع آبله و سرخچه ، تقویت نیروی جنسی ، تقویت کبد ، چاق کننده .
مضرات : در سرد مزاجان خون را فاسد می کند و ایجاد سردرد ، معده را مختل می سازد و از این رو سرد مزاجان باید با
سکنجبین ترش بخورند .
عنوان: پاسخ : معرفی انواع میوه ها و نکات مهم در رابطه با خواص آن ها...(Fruit)
رسال شده توسط: Amir Shahbazzadeh در قبل از ظهر 11:30:50 - 09/02/11
توت سیاه ( شاه توت )

طبیعت : سرد و تر
حاوی : گلوکز و مواد قندی ، املاح معدنی ، ویتامین C ، A
خواص : تصفیه کننده ی خون ، کاهش دهنده قند خون ، رفع خستگی از فعالیت های فکری ، خشکی مزاج ، یبوست ، صفرا و
گرمی را از بین می برد ، ضد عفونی کننده و میکروب کش .
شاه توت برای بیماران کبدی بسیار مفید است .
مضرات : شاه توت را نباید با شکم پر خورد زیرا باعث تولید گاز و نفخ می شود و اگر روی غذا مانند ماست خورده شود شخص را به اسهال می اندازد .

عنوان: توت فرنگی
رسال شده توسط: Amir Shahbazzadeh در بعد از ظهر 14:59:10 - 09/02/11
توت فرنگی

طبیعت : سرد و تر
حاوی : املاح معدنی ، ویتامین C ، B ، A .
خواص : مقوی و مغذی ، عمر را طولانی ، ضد سرطان ، جلوگیری از تصلب شرائین ، رفع عصبانیت ، ترس و دلهره ، رشد مو و ناخن ، تقویت چشم ، قلیایی کننده خون ، متعادل نگه داشتن فشار خون ، ورم مثانه ، اعمال کبد را تنظیم می کند ، رماتیسم و نقرس ، بدن را محکم ، رفع کم خونی ، درمان یبوست .
مضرات : افرادی که معده را ای حساس یا مبتلا به بیماری های کهیر ، اگزما و آسم هستند کمتر میل کنند ، در بعضی اشخاص کبد و مثانه را تحریک می کند و جوش هایی شبیه کهیر تولید می کند .
عنوان: تمشک
رسال شده توسط: Amir Shahbazzadeh در بعد از ظهر 15:01:30 - 09/02/11
تمشک

طبیعت : متعادل ، سرد و خشک
حاوی : آب و املاح معدنی ( کلسیم ، فسفر ، آهن ، نیاسین ، سدیم ) ، ویتامین K , C , A
خواص : مفید برای اوره و فشار خون ، تقویت قلب خنک و نرم کننده ، خون را تصفیه برای مبتلایان به روماتیسم مفید می باشد، یبوست ، تسکین درد ، خون را قلیایی و برای مبتلایان به مرض قند مفید ، مفید جهت سرخک ، مفید جهت سرخک و مخملک ، رفع اسهال و ورم معده ، تمشک به همراه آب برای افراد تب دار ، کسانی که به تب های صفراوی ، التهاب مجاری ادرار ، برای افـرادی که به گلـو درد دچارند توصیـه می شود ، خاصیـت ضد عفونی کننده ، عرق آور و بهتـرین زهکش سوراخ های پوست می باشد .
معالجه کک و مک : روزی یک ساعت روی پوست بمالید .
مضرات : کسانی که به ناراحتی های کبد مبتلا هستند در خوردن آن افراط نکنند .

عنوان: خربزه
رسال شده توسط: Amir Shahbazzadeh در بعد از ظهر 15:03:53 - 09/02/11
خربزه

طبیعت : معتدل و تر     شیرین آن : گرم و تر       گرمک : سرد و تر
حاوی : ویتامین D , C , B , A  ، سلولز ، مواد قندی و آب
پیامبر اسلام ( ص ) : خربزه را با رطب میل می فرمودند .
رسول خدا ( ص ) فرمودند : خربزه از زینت های زمین است ، آب آن رحمت الهی و شیرینی آن از بهشت است . در آن هزار برکت و هزار رحمت است .
خوردن خربزه پیش از غذا بدن را می شوید و بیماری و مرض را از بدن ریشه کن می کند .
خواص : رماتیسم و نقرس ، ادرار آور ، مفید برای یبوست ، اجابت مزاج را تسریع می بخشد . سل ریوی ، کم خونی ، عرق را زیاد، سلول های بدن را شسته و سموم را از ادرار دفع می کند . افزایش شیر زنان ، کمک به هضم غذا ، چاق کننده .
پوست خربزه : درمان ورم پروستات .
گرد پوست : تسریع در پختن گوشت .
تخم آن : رفع سرفه ی حاد ، درد سینه ، حلق و تب های حاد ، دفع سوزش مجرای ادرار ، باز کننده ی گرفتگی های کبد ، افزایش نیروی جنسی ، کلیه و مثانه را پاک کرده ، رفع تشنگی .
تخم خربزه کوبیده ؛ اخراج انگل ، درمان سرطان ، افزایش ترشحات عادت ماهانه .
گوشت خربزه : سوختگی های سطحی پوست و زخم را درمان می کند . تسکین درد و تورم چشم .
مضرات : مصرف زیاد خربزه باعث نفخ و درد در معده و روده می شود ، در صورت نجویدن کامل باعث سوء هاضمه می شود ، برای سرما خوردگی مضر و درد سینه را افزایش می دهد .
کسانی که معده ضعیف دارند نباید خربزه کال بخورند زیرا به اسهال دچار می شوند .
عنوان: خرما
رسال شده توسط: Amir Shahbazzadeh در بعد از ظهر 15:06:08 - 09/02/11
خرما


طبیعت : گرم و خشک
حاوی : ویتامین D , C , B , A ، مواد معدنی و مواد قندی
رسول خدا ( ص ) فرمودند : به زن در ماهی که فرزند به دنیا می آورد ، خرمای تازه بدهید چرا که در این صورت ، کودک وی بردبار و پاک خواهد بود . هیچ درختی عزیزتر از آن درخت که مریم ( دختر عمران ) در زیر آن فرود آمده ، نیست .
امام صادق ( ع ) فرمودند : کسی که هفت دانه خرما هنگام خواب بخورد کرم های شکمش کشته می شود .
خواص : تعادل اعصاب ، سرزنده نگه داشتن سلولهای عصبی ، درمان تمام کمبودهای بدن ، نیرو بخشیدن به گلبول های قرمز ، ضد کم خونی ، ضد سرطان ، افزایش نیروی عصبی و بدن ، تقویت اعمال فکری ، غذای گرانبها برای پروستات و کلیه ها ، مناسب برای دیابتی ها ، شادابی رخسار و پاکیزه ترین غذاست . تقویت بینایی ، سلامتی پوست ، مو ، ناخن ، رشد اندام کودکان ، درمان بیماری قلبی ، عروقی و کبد .
مضرات : برای کسانی که طبیعت گرم دارند ممکن است باعث زخم دهان ، خارش بدن ، ناراحتی های کبدی شود . کسانی که در دهان ، زخم و تاول دارند از خوردن خرما پرهیز کنند .
خوردن بیش از حد خرما : گرفتگی کبد ، طحال ، سر درد ، زخم دهان و برای رفع آن آب انار یا بادام بی پوست می توان استفاده کرد .
عنوان: خرمالو
رسال شده توسط: Amir Shahbazzadeh در بعد از ظهر 15:08:06 - 09/02/11
خرمالو

طبیعت : گرم و تر
حاوی : آب ، ویتامین C , B , A ، کاروتن و املاح معدنی
خواص : برای دیابتی ها مشکلی ندارد . پاک کننده کبد و کلیه ، تقویت معده ، نرم کننده سینه ، آرام کردن سکسکه ، خونریزی را بند آورده ، ورم و التهاب بواسیر را فرو می نشاند .
دم کرده برگ های آن ضد سرفه و ضد تب است .
عنوان: خیار
رسال شده توسط: Amir Shahbazzadeh در بعد از ظهر 15:11:48 - 09/02/11
خیار

طبیعت :
نسبتا سرد و تر ( مغز آن مرطوب تر از پوست آن است . )
حاوی : آب و املاح معدنی ، ویتامین C , A
پیامبر خدا ( ص ) : به هنگام خوردن خیار آن را از ته بخورید .
خواص : ته خیار مملو از پتاسیم است که ما آن را دور می ریزیم و با خوردن کمی نمک به دفع آب فراوان و هضم آسان خیار کمک می کند . عطش ، حرارت خون ، صفرا و التهاب را تسکین می دهد . زردی را درمان ، معده را ضد عفونی و از بین برنده ی امراض حصبه ای و میکروبی معده . خون را صاف ، تب های کهنه را آشکار ، رشد مو ، تنظیم فشار خون ، نفاخ است و باید با نمک خورده شود .
رنده خیار یا آب خیار : برای لطافت پوست و رفع خارش ، بیماریهای پوستی و سوختگی از آتش و آب جوش .
خیار چنبر : به علت داشتن اشعه رادیو اکتیو ، باعث آشکار شدن بیماری های پنهان است . از خیار زودتر هضم می شود و خواص آن را داراست در دفع بعضی از انواع سنگ کلیه و مثانه مفید است .
مضرات : اگر زیاد خورده شود ممکن است باعث ناراحتی دستگاه گوارش گردد ، برای کسانی که طبیعت سرد دارند سازگار نیست و بهتر است با خرما مصرف کنند .

عنوان: زالزالک
رسال شده توسط: Amir Shahbazzadeh در بعد از ظهر 15:16:44 - 09/02/11
زالزالک

طبیعت : سرد و خشک
حاوی : تانن ، کلسیم ، قند
خواص : تقویت قلب ، رفع کم خونی و سل ، درمان اسهال از جمله اسهال خونی ، رفع ناراحتی های گوارشی ، تقویت معده و بازکننده گرفتگی ها .
دم کرده گل زالزالک با گرد خشک آن : جلوگیری از ضعف قلب ، رفع ورم آئورت و اختلال عصبی ، رفع بی خوابی ، سر گیجه و صدا در گوش .
عنوان: زرد آلو
رسال شده توسط: Amir Shahbazzadeh در بعد از ظهر 15:19:08 - 09/02/11
زرد آلو


طبیعت : سرد وتر      شیرین : گرم
حاوی : آب ، ویتامین C ، B2 ، B1 ، A مواد معدنی ( آهن ، فسفر ، کلسیم ، مس )
خواص : بهترین درمان برای کم خونی ، رفع لاغری ، بالا بردن مقاومت و رشد بدن ، دوران نقاهت زنان باردار ، تقویت مخاط ها ، پوست ، مو ، تقویت بینایی ، بیماری های عصبی و روحی ، بی خوابی ، خستگی شدید ، فراموشی ، جلو گیری از خونریزی لثه و زنانگی ، مقاومت بدن در برابر میکروبها و سموم ، درد مفاصل و رماتیسم ، خنک و اشتها آور ، دفع تشنگی ، علاج بواسیر ، تقویت استخوان ها و عمر را طولانی می کند .
برگه زرد آلو ( آب برگه ) : بهترین ضد اسپاسم که دستگاه هضم را منظم می کند .
مضرات : زرد آلو نفخ آور است و دوایش هسته ی آن است ، زیاده روی در مصر ف آن باعث اختلال هضم ، به هم خوردگی روده و اسهال می شود. بخصوص اشخاصی که دارای کبد ضعیف اند ، مغز هسته ی تلخ آن خطر ناک است ، مداومت در خوردن آن باعث لک های سفید پوستی می شود . برای سرد مجازان مضر است و کسانی که سوزش و نفخ معده دارند .
عنوان: زغال اخته
رسال شده توسط: Amir Shahbazzadeh در بعد از ظهر 15:21:17 - 09/02/11
زغال اخته

طبیعت : کمی سرد مایل به معتدل و خشک
حاوی : مواد قندی
خواص : بند آوردن خون ، بیماری های عفونی و تب دار ، رفع عطش و بهتر است در آب رقیق شود . رفع اسهال ، التیام زخم ، تقویت معده ، تسکین عطش ، التهاب معده  و کبد ، غلیان خون و صفرا .
آب زغال اخته : شستشوی زخم های جلدی
عنوان: زیتون
رسال شده توسط: Amir Shahbazzadeh در بعد از ظهر 15:23:50 - 09/02/11
زیتون


طبیعت : رسیده : گرم و تر             کال : سرد و خشک
حاوی : آب ، املاح معدنی ( فسفر ، پتاسیم ، کلسیم ، آهن ، مس ، منگنز ) و ویتامین ها
پیامبر اسلام ( ص  ) فرمودند : روغن زیتون بخورید و خود را با آن چرب کنید ، زیرا که در آن درمان هفتاد درد است که جذام از جمله آن ها است .
خواص : فسفر آن در سازندگی سلول های عصبی و افزایش فعالیت های مغزی نقش بسزایی دارد . اشتها آور ، پاک کننده معده ، تحریک کننده نیروی جنسی ، تصفیه و شستشوی سلول های کبدی و بهبود نقرس ، قدرت انقباض و انبساط عضلات رگ ، تنظیم فشار خون ، منیزیم آن جهت رشد و نمو بدن و خون ساز ی تأثیر بسزایی دارد ، به دلیل ساختمان قابل جذب چربی ، در خون ایجاد کلسترول نمی کند و موجب تصلب شرایین و ... نمی شود . کلسیم آن نیروی محرک عضلانی را زیاد ، موجب رشد و نمو و مصونیت در بیماری های عفونی و میکروب ها و جلو گیری از بیماری سل .