تیرامیسو (دسر ایتالیایی)

نویسنده شیوا ایروانیان, بعد از ظهر 13:26:48 - 11/23/11

« پلمبیر

0 اعضا و 1 مهمان درحال دیدن موضوع.

شیوا ایروانیان

Tiramisu.jpg

مواد لازم:
نان لطیفه (لیدی فینگر)                                        25 تا 35 عدد
پنیر خامه ای بی نمک                                          400 گرم
پودر قند                                                          6 قاشق سوپخوری
خامه شیرین شده                                              300 گرم
محلول قهوه                                                      1 پیمانه
زرده تخم مرغ                                                    4 عدد
شکلات رنده شده                                              50 گرم
وانیل                                                              یک هشتم قاشق چایخوری
بادام پرک تست شده                                        به میزان لازم برای تزیین به دلخواه

طرز تهیه:
ابتدا زرده های تخم مرغ را با پودر قند و وانیل را مخلوط کنید و به کمک همزن برقی به روش حرارت غیر مستقیم (بن ماری) 15 دقیقه بزنید تا کاملاً لیمویی و کشدار شود.
محلول قهوه  را که شامل یک پیمانه آب جوش و 3 قاشق سوپخوری نسکافه است به این ترتیب آماده کنید که آب جوش را با نسکافه مخلوط کنید و اجازه دهید محلول سرد شود.
خامه شیرین شده را نیز با همزن جداگانه بزنید تا کاملاً فرم بگیرد و سفت شود
پنیر خامه ای را با همزن بزنید تا یکدست و صاف شود. سپس مخلوط زرده تخم مرغ، پودر قند و وانیل را بیفزایید و در نهایت، خامه فرم گرفته را نیز بریزید.
یک ظرف مناسب بلوری انتخاب کنید و  کف ظرف را با نان های لطیفه که آغشته به محلول قهوه است  بپوشانید. نان های لطیفه را به این ترتیب آماده کنید که آنها را از یک طرف با محلول قهوه مرطوب نمایید.
دور تا دور ظرف را هم مقداری شکلات رنده شده بریزید و سپس از مایه فوق که آماده کرده اید مقداری روی نان ها بریزید و دوباره روی مایه پنیر را با نان لطیفه آغشته به محلول قهوه بچینید و مقداری شکلات رنده شده دور تا دور ظرف بریزید. این عمل را دوباره تکرار کنید تا مواد پنیری تمام شود.
در آخر، روی تیرامیسو مقداری شکلات رنده شده و بادام پرک و تست شده بریزید.
لازم است این دسر، حتماً یک شب در یخچال بماند تا کاملاً سفت شود.


Tags:

Share via facebook Share via linkedin Share via telegram Share via twitter Share via whatsapp