آموزش حسابداری بهای تمام شده - 1 - کلیات و مفاهیم حسابداری بهای تمام شده

نویسنده اکبرزاده, می 12, 2017, 09:29:40 بعد از ظهر

« کدینگ حسابداری صنعتی در مورد مواد مصرفی | روشهای محاسبه بهای تمام شده - سایر روشهای ارزیابی »

0 اعضا و 1 مهمان درحال دیدن موضوع.

اکبرزاده

سه روش برای تقسیم بندی هزینه های کل به هزینه های متغیر و ثابت وجود دارد.

1- روش رگرسیون
2- روش حد بالا و حد پایین
3- روش نمودار

1- روش رگرسیون :
یعنی یک رابطه خطی بین یک متغیر تابع و یک یا چند متغیر مستقل ایجاد می کنیم.
رابطه خطی به این شکل است.
y=a+bx

یعنی y متغیر تابع، a عدد ثابت، b ضریب مستقل و xمتغیر مستقل است.

1- روش رگرسیون :
روش رگرسیون یعنی برگشت به قبل پس بعبارتی میانگین مقدار تولید و میانگین هزینه های سالهای قبل را در فرمول قرار داده، با پیش بینی تولید در سال جدید هزینه تولید را بدست می آوریم.

1- روش رگرسیون :
بطور مثال تولید سال جدید را 2000 واحد پیش بینی می کنیم هزینه کل ما چقدر خواهد بود درحالیکه میانگین هزینه ثابت دو سال قبل 300000 ریال و میانگین هزینه متغیر 500 ریال نسبت به هر واحد تولید باشد.

y=a+bx
y=300000+500 (2000)
y=1300000

2- روش حد بالا و حد پایین :
برای محاسبه ضریب مستقل یا هزینه متغیر یا بعبارتی برای بدست آوردن b در فرمول رگرسیون از روش حد بالا و حد پایین استفاده می کنیم.

حد بالا و حد = هزینه یک دوره - هزینه دوره قبل /تولید یک دوره -تولید دوره قبل

2- روش حد بالا و حد پایین :
بطور مثال هزینه بهار 92 را منهای هزینه بهار 91 کرده حاصل را تقسیم بر تفاوت تعداد تولید بهار 92 و بهار 91 می کنیم حاصل ضریب مستقل می باشد که اگر در تعداد تولید پیش بینی شده برای بهار 93 ضرب شود مقدار هزینه متغیر را بدست می آورد.


3- روش نمودار :
در این روش نموداری ترسیم نموده بطوریکه خط عمودی نشان دهنده هزینه ها  و خط افقی نشان دهنده مقدار تولید می باشد، حالا به صورت نقطه ای با افزایش تولید و هزینه ها نقاطی را ترسیم کرده و روند صعودی و منطقی را دنبال می کنیم بطوریکه در صورت تغییر شیب خط علت تغییر هزینه را جستجو می کنیم.


بهای تمام شده یک واحد تولید حاصل جمع هزینه های متغیر یک واحد با هزینه های ثابت یک واحد می باشد،
هزینه های متغیر هر واحد ثابت است.
هزینه های ثابت هر واحد متغیر منفی است.

نتیجه اینکه بهای تمام شده یک کالا تابعی از هزینه های ثابت یک واحد می باشد پس بعبارتی بهای تمام شده یک کالا با افزایش تولید کاهش و با کاهش تولید افزایش می یابد.

دوستان توجه داشته باشند اگر استراتژی مدیریت برای یک مدت کاهش تولید است بهتر است بجای استخدام نیروی ثابت از نیروی کارمزدی استفاده کند و برعکس اگر هدف افزایش تولید می باشد استخدام با حقوق ثابت بهای تمام شده را کاهش می دهد.


اکبرزاده

 کنترل مواد

یکی از اقلام مهم وعمده داراییهای هرمؤسسه تولیدی را مواد اولیه تشکیل می دهد. براین اساس نحوۀ تهیه مواد، طریق نگهداری آن درانبار، همچنین روشهای مختلف ارزیابی مواد موجود در انبار دارای اهمیت زیادی است.

درمؤسسات بازرگانی که به خرید وفروش کالا اشتغال دارند، کالا را به قصد فروش خریداری نموده و بدون تغییر شکل آن را به فروش می رسانند . این قبیل مؤسسات تنها به دلیل جابه جایی و خرید عمده کالا از خرید وفروش آن انتظارکسب سود خواهند داشت.

ولی در مؤسسات تولیدی، مواد اولیه و قطعات موردنیاز را جهت ساخت محصول خریداری و نگهداری می نمایند. این مؤسسات مواد اولیه را پس از تغییر شکل به صورت محصول ساخته شده به فروش می رسانند.

بخش عمده ای از موجودیهای مؤسسات تولیدی از مواد تشکیل شده است. مواد به دو دسته شامل مواد مستقیم و مواد غیر مستقیم طبقه بندی میشود.

1- مواد مستقیم: موادی که چهار چوب اصلی محصول را تشکیل می دهد.

2-  مواد غیر مستقیم: شامل کلیه موادی است که در کارخانه مصرف می رسند، ولی مستقیماً در ساخت محصول مصرف نمی شوند.

از آنجا که درصد عمده ای از بهای تمام شده محصول ساخته شده را مواد اولیه آن تشکیل میدهد، در مؤسسات تولیدی معمولاً جهت خرید، انبارداری وحسابداری مواد دوایری جهت کنترل مواد ایجاد می گردد .

در واحدهای تولیدی متوسط و بزرگ به دلیل تنوع مواد مورد نیاز جهت تولید محصول، ایجاد دوایری برای تهیه و کنترل مواد ضروری است.

دوایرکنترل کننده مواد عبارتنداز:
1ـ دایره خرید
2ـ دایره بازرسی (کنترل کیفیت)
3ـ دایره انبار
4ـ دایره حسابداری مواد


دوایر مجموعه

1- دایره خرید : وظیفه عمده دایره خرید، تهیه مواد اولیه، ملزومات، لوازم یدکی، مواد کمکی و ابزار ووسایل مورد نیاز واحد تولیدی است.

2-دایره بازرسی : دراین دایره لازم است مواد خریداری شده، قبل از اینکه به انبار تحویل داده شود، ازنظر کمی وکیفی مورد بازرسی قرارگیرد تا اطمینان حاصل شود، که مواد رسیده مغایر با مواد
درخواستی نباشد.

3- دایره انبار : قسمت عمده ای از منابع نقدی مؤسسات تولیدی جهت خرید و نگهداری مواد به مصرف میرسد . لذا چنانچه از روشهای مطمئن و متداول انبار داری استفاده نشود زیانهای فراوانی متوجه واحد تولیدی خواهد شد.

4- دایره حسابداری مواد: در این دایره کلیه مواد وارده به انبار به لحاظ مقدار و مبلغ با استفاده از اعلامیه های رسید مواد، درقسمت وارده کارت حساب مواد، ثبت میشود.
همچنین کلیه مواد صادره از انبار با توجه به حواله های انبار و با استفاده از یک روش متداول ارزیابی قیمت گذاری شده، سپس درقسمت صادره کارت حساب مواد ثبت میگردد .


محاسبه بهای تمام شده مواد :
کلیه عوامل هزینه باید براساس بهای تمام شده درحسابها منظور شوند ( اصل بهای تمام شده ) بنابراین با مواد نیز باید به همین صورت عمل شود.

بهای تمام شده مواد علاوه برمبلغ خرید، شامل تمام هزینه هایی است که از زمان تهیه و تحصیل مواد تا زمان تحویل مواد به انبار به آن تعلق میگیرد.


محاسبه بهای تمام شده مواد :
بعضی از این هزینه ها عبارتند از: هزینه حمل ونقل، هزینه بارگیری وتخلیه، هزینه بیمه، هزینه ثبت سفارش و گشایش اعتبار، هزینه استعلام بها، هزینه گمرکی و سود بازرگانی، هزینه بازرسی و کنترل کیفی و...


ثبتهای مربوط به مواد خریداری شده :
برای ثبت بهای تمام شده مواد خریداری شده دو روش مورد استفاده قرار می گیرد،که عبارتند از

الف) چنانچه زمان ثبت خرید مواد مبلغ واقعی هزینه های مربوط به خرید (شامل کلیه هزینه ها از زمان خرید تا زمان ورود مواد به انبار) مشخص باشد، ابتدا هزینه های انجام شده به بهای خرید اضافه میگردد تا بهای تمام شده مواد خریداری شده به دست آید.

     کنترل موجودی مواد ××
                              صندوق، بانک  ××

ب) چون دربسیاری از صنایع ودربیشترخریدها، هزینه های مربوط به خرید به صورت واقعی تا زمان تحویل مواد به انبار مشخص نمیشود، معمولاً در ابتدای دوره مالی با توجه به تجربیات سالهای قبل و بادرنظرگرفتن تغییرات احتمالی درنرخهای عوامل هزینه مربوط به خرید مواد، یک نرخ برای کلیه هزینه های مربوط به تهیه وتحصیل مواد برآورد و محاسبه میگردد.که به آن، نرخ پیش بینی هزینه های تحصیل مواد گفته میشود.

کنترل موجودی مواد ×××××
       صندوق، بانک، اسناد پرداختنی ××××
       پیش بینی هزینه های تهیه مواد ×

ثبتهای مربوط به مواد خریداری شده : 
باتوجه به مطالب فوق از ابتدای دوره مالی در دفتر کل، حسابی با سرفصل «حساب پیش بینی هزینه های تهیه و تحصیل مواد» افتتاح میگردد، کلیه هزینه های برآورد شده برای تهیه و تحصیل مواد بانرخ از پیش تعیین شده به بستانکاراین حساب منظور میشود .


پس از هربار خرید، به ازاء مبلغ خرید وهزینه های پیش بینی شده مربوط به آن حساب کنترل موجودی مواد بدهکار شده درمقابل یکی از حسابهای صندوق، بانک، حسابهای پرداختنی و یا حساب اسناد پرداختنی، معادل مبلغ واقعی خرید بستانکار وحساب پیش بینی هزینه های تهیه مواد نیز معادل هزینه های پیش بینی شده مربوط به خرید بستانکار میگردد.


در پایان دوره مالی باید حساب کنترل هزینه تهیه مواد و حساب پیش بینی هزینه تهیه مواد بسته شوند. به این صورت که، حساب پیش بینی هزینه تهیه مواد که دارای مانده بستانکار است، بدهکار شده و حساب کنترل هزینه تهیه مواد که دارای مانده بدهکاراست، بستانکار گردد و هردو حساب بسته میشوند.
اگر اخـتلافی بـین مانـده این دوحـساب وجود داشتـه باشد، به حسـاب تعدیـل هزینـه های تهیه مواد بدهکار یا بستانکار میشود.

حالت اول: ثبت بستن حسابهای پیش بینی و کنترل (هزینه های مواد هزینه های پیش بینی شده بیشتر از هزینه های واقعی است.

پیش بینی هزینه تهیه مواد ××××
                 کنترل هزینه تهیه مواد ××××
                تعدیل هزینه های تهیه مواد ××

حالت دوم:ثبت بستن حسابهای پیش بینی و کنترل هزینه های مواد (هزینه پیش بینی کمتر از هزینه واقعی است)

پیش بینی هزینه تهیه مواد ×××
تعدیل هزینه تهیه مواد ××
                            کنترل هزینه تهیه مواد ×








اکبرزاده

روشهای ارزیابی موجودی مواد:
معمولاً طی یک دوره مالی به علل مختلف، مواد مشابه با نرخهای متفاوت خریداری میشوند و محصولات باموادی ساخته میشوند که اگرچه مشابه میباشند به لحاظ نرخ خرید متفاوتند .
ازآنجا که مواد اولیه معمولاً مهمترین عامل تشکیل دهنده بهای تمام شده محصول ساخته شده می باشد ونرخ مواد درطول دوره مالی ثابت نیست، برای محاسبه بهای تمام شده محصولاتی که دریک دوره مالی ساخته میشوند، ابتدا باید بهای تمام شده موادی که درساخت محصول بکار رفته اند محاسبه شده به تولید منظور گردد.



موجودی موادی که درپایان دوره در انبار باقی می ماند، ازجمله اقلام دارایی جاری مؤسسه تولیدی است که باید بهای تمام شده آن نیز محاسبه گردد. برای محاسبه بهای تمام شده موجودی مواد پایان دوره، یکی از دو روش زیر مورد استفاده قرار می گیرد.این روشها عبارتند از: 

1- روش نگهداری ادواری حساب موجودی مواد

2- روش نگهداری دائمی حساب موجودی مواد


باید توجه داشت که واحدهای تولیدی معمولاً از روش نگهداری دائمی حساب موجودی مواد استفاده می نمایند. زیرا مؤسسه های تولیدی صرف نظر از اینکه ازکدام سیستم هزینه یابی (مرحلهای یا سفارشات) استفاده نمایند، به دلیل تغییر میزان تولید ، همواره باتغییر مقدار موجودی مواد مواجه میباشند. براین اساس مدیران واحدهای تولیدی درهرزمان باید از مقدار مواد موجود درانبارآگاهی داشته باشند.


برای محاسبه بهای تمام شده موجودی مواد، از روش های مختلف ارزیابی استفاده میشود، که مهمترین روشهای ارزیابی عبارتنداز:

1- روش اولین صادره از اولین وارده،
2- روش اولین صادره از آخرین وارده
3- روش میانگین(نرخ متوسط یا نرخ سیار)

باید توجه داشت که روشهای مختلف ارزیابی فقط به دلیل تغییر نرخ مواد به وجود آمده اند و تنها درحسابداری مواد کاربرد دارند. به عبارت دیگر این روشها به صورت فیزیکی در انبار کاربرد ندارند.


روش اولین صادره از اولین وارده (FIFO ) :

دراین روش که درحسابداری مواد کاربرد دارد ، فرض میشود ،که مواد اولیه به همان ترتیبی که وارد انبار میشود به همان ترتیب نیز از انبارصادر میگردد. به عبارت دیگر،اگرموجودی مواد اول دوره در انبار وجود داشته باشد، اولین مواد صادره به تولید، همان موجودی اول دوره می‌باشد.


دراین روش، موجودی مواد پایان دوره بانرخ آخرین خرید، ارزیابی و محاسبه میشود و موجودی مواد پایان دوره که در ترازنامه منعکس میگردد، دارای نرخی خواهد بود که بانرخ روز مواد بسیار نزدیک است.


دراین روش، موجودی مواد پایان دوره بانرخ آخرین خرید، ارزیابی و محاسبه میشود و موجودی مواد پایان دوره که در ترازنامه منعکس میگردد، دارای نرخی خواهد بود که بانرخ روز مواد بسیار نزدیک است.


موادمصرف شده در این روش با نرخهایي است که با نرخ روز مغایرت دارد، درنتیجه بهای تمام شده کالای ساخته شده ازنظر مواد مصرفی با قیمتهای جاری مواد در بازارمغایرت دارد.




روش اولین صادره از آخرین وارده (LIFO) :

دراین روش، فرض براین است که همواره آخرین مواد یا آخرین محمولهای که وارد انبارمیشود برای صدور به تولیدحق تقدم خواهد داشت. به عبارت دیگر دراین روش هرگاه محمولهای به انبار وارد شود با اولین حواله انبار به تولید صادرخواهد شد.


دراین روش چون همواره مواد صادره به تولید از آخرین محموله وارده به انبارتشکیل میشود، موجودی مواد پایان دوره معمولاً از محموله های خریداری شده در دوره یا دوره های قبلی ویا از اولین محموله های خریداری شده در دوره جاری خواهد بود. دراین صورت موجودی مواد پایان دوره جاری به لحاظ نرخ متعلق به دوره های مالی قبل خواهد بود . دراین صورت باتوجه به روند افزایش نرخ مواد دربازار، ارزش موجودی مواد پایان دوره اختلاف زیادی با ارزش جاری در بازار خواهد داشت.


چنانچه نرخ مواد دربازار روند نزولی داشته باشد ، با استفاده از روش اولین صادره ازآخرین وارده ، ارزش موجودی مواد پایان دوره بیشتر از ارزش جاری دربازارخواهد بود، دراین صورت باید اختلاف بهای تمام شده موجودی پایان دوره وارزش جاری آن دربازار به حساب زیان واحد تولیدی منظور شود.

یکی از مزایای روش اولین صادره از آخرین وارده این است که، مواد صادره به تولید همواره دارای نزدیکترین نرخ به قیمت بازار خواهد بود.


با درنظرگرفتن مزیت یاد شده، استفاده از این روش، موجب میشود که بهای تمام شده محصولات ساخته شده به لحاظ مواد مصرفی، نزدیک به قیمت جاری دربازار باشد. دراین صورت به تعیین بهای فروش محصول کمک شایان توجهی خواهد نمود.


ارزیابی به روش میانگین :

این روش زمانی مورد استفاده قرار میگیرد که نرخ مواد اولیه در بازار با نوسان شدید همراه باشد،
در این صورت با به کارگیری روش میانگین، نوسان نرخ مواد تاحدود زیادی همراه و هماهنگ با قیمتهای بازار، به بهای تمام شده کالای درجریان ساخت انتقال داده میشود.


این روش مانند دو روش قبلی براساس بهای تمام شده پایه ریزی شده است. البته باید توجه داشت که روش میانگین به دو صورت مورد استفاده قرار میگیرد که عبارتند از:

1- روش میانگین ساده
2- روش میانگین موزون

ارزیابی به روش میانگین :

روش میانگین ساده به دلیل اینکه تنها نرخهای خرید و دفعات خرید درمحاسبات منظور میشود. دارای نتایج غیرمعقول وغیرقابل قبول میباشد.
پس در واحدهای تولیدی و در روش نگهداری دائمی موجودی مواد حتماً باید از روش میانگین موزون جهت ارزیابی استفاده شود. نحوه عمل به این صورت است که به ازای هرمحموله مواد مشابهی که به انبار وارد می شودیک نرخ جدید محاسبه می گردد.


یکی از مزایای روش میانگین این است که، بهای تمام شده محصولات ساخته شده همگام با نوسان نرخ مواد، تغییر میکند و افزایش یا کاهش می یابد. این روش به دلیل آسان بودن محاسبات، تاحدزیادی موردتوجه حسابداران قرار گرفته است.




اکبرزاده

زمانی که انبارها مورد شمارش قرار می گیرند عملاً اختلافاتی بین مقدار واقعی موجودی انبار و مقدار موجودی طبق اسناد و مدارک از جمله کارت انبار وجود دارد که هرگاه موجودی واقعی بیش از مانده کارت مواد باشد اصطلاحاً اضافات انبار و هرگاه موجودی واقعی کمتر از مانده کارت انبار باشد کسری انبار گفته خواهد شد.

کسری و اضافات انبار می تواند ناشی از عوامل زیر باشد:

1- اشتباه در ثبت مقدار مواد صادره یا وارده در کارت انبار.

2- اشتباه در ثبت قبضها و حواله های انبار درکارت حساب انبار توسط دایره حسابداری.

3- عدم ثبت برخی از حواله های انبار بنا به دلایلی چون نرسیدن یا دیررسیدن آنها.

4- تقسیم و شکست قطعات بزرگ به تکه های کوچکتر.

5- تبخیر و از بین رفتن موجودی و ضایعات.

6- جذب آب و رطوبت توسط مواد که ممکن است باعث افزایش وزن برخی از مواد گردد.

7- سوء استفاده های افراد و سرقت.

8- اشتباهات.


در انبار گردانی ( شمارش انبار) زمانی که موجودی واقعی شمارش شد و با کارتهای مواد انبار مقایسه شد اگر کسری و اضافات ناشی از سرقت و سوء استفاده نباشد و یا اینکه موارد مغایرت آنچنان با اهمیت و قابل ملاحظه نباشد کارتهای مواد اصلاح و در حسابها ثبت خواهد شد.
ولیکن اگر مغایرتها عمده و بااهمیت باشد بررسیهای لازم نسبت به رفع موارد و علل انجام آن صورت می پذیرد و در نهایت اصلاحات لازم در دفاتر ثبت می گردد.



اکبرزاده

لزوم کنترل حقوق و دستمزد :

پس از مواد اولیه که عمده ترین عامل بهای تمام شده محصول است. دستمزد دومین عامل تشکیل دهنده بهای تمام شده محصول محسوب میشود ودرصد بالایی از بهای تمام شده محصول را به خود اختصاص میدهد.

حقوق و دستمزد را میتوان به دستمزد مستقیم و غیرمستقیم تقسیم نمود.

1- دستمزد مستقیم : عبارت از، هزینه های کار انجام شده ای است که مستقیماً جهت ساخت محصول پرداخت یا تعهد میگردد.

2- دستمزد غیر مستقیم : عبارت است از هزینه حقوق و دستمزد کارگرانی که مستقیماً به تولید محصول اشتغال ندارند به عبارت دیگر، دستمزد کسانی که مستقیماً در تولید محصول نقشی ندارند، مانند حقوق ودستمزد سرپرستان سالن تولید، سرکارگران، تعمیرکاران، مدیران و ...

دوایر و ادارات کنترل کننده حقوق و دستمزد :

واحدهای تولیدی جهت کنترل هزینه حقوق و دستمزد از دوایری مانند دایره حضور وغیاب، کارگزینی، ثبت اوقات کار، زمان سنجی، دایره حسابداری حقوق ودستمزد، دایره برنامه ریزی تولید ونیز دایره حسابداری صنعتی ( بهای تمام شده ) استفاده می نمایند.


  1- دایره کارگزینی: وظیفه مهم این دایره، تهیه و تدوین و یا اصلاح دستورالعملها، آیین نامه های استخدامی و فرمهای پرسنلی میباشد. به طوری که با قانون کار و نیز با مقررات بیمه تأمین اجتماعی منطبق باشد.

2- دایره حضور و غیاب : وظیفه اصلی این دایره،کنترل زمان ورود و زمان خروج کارگران می باشد ، این کارتها معمولاً بین  7تا  15روز یکبار به دایره حسابداری حقوق و دستمزد ارسال میگردد، تا اطلاعات مندرج برروی آنها جهت محاسبه و پرداخت حقوق و دستمزد هرکارگر، استخراج شود.

3- دایره ثبت اوقات کار : وظیفه اصلی این دایره جمع آوری اطلاعات مربوط به اوقات کار انجام شده درمورد هریک از سفارشات ، مراحل تولید و یا محصولات می باشد. اطلاعات مربوط به اوقات کار انجام شده با استفاده از دو کارت (شامل کارت ساعت و کارت اوقات کار) مشخص ، ثبت ونگهداری میشود.

الف)- کارت ساعت (کارت حضور و غیاب) :  همانگونه که قبلا هم اشاره شد، این کارت حضور هریک از کارکنان در کارخانه و ساعات شروع و خاتمه کار آنان در هر روز و یا در هر نوبت کار، همچنین ساعات اضافه کاری را نشان می دهد.

ب) کارت اوقات کار: این کارت نشان می دهد کارگر چه مدت زمانی را برای ساخت و تکمیل یک سفارش صرف نموده است به عبارت دیگر این کارت حاوی اطلاعاتی در مورد نوع کار انجام شده می باشد.

4- دایره زمان سنجی : مهمترین وظیفه این دایره، بررسی ومحاسبه زمان استاندارد ساخت یک واحد محصول می باشد. زمان استاندارد ساخت محصول با درنظر گرفتن امکانات و شرایط فیزیکی تعیین میگردد اطلاعات مربوط به زمان استاندارد ساخت یک واحد محصول، در دوایری مانند برنامه ریزی تولید حسابداری حقوق و دستمزد و حسابداری بهای تمام شده کاربرد دارد.


5- دایره برنامه ریزی تولید: این دایره با استفاده از زمان استاندارد ساخت یک واحد محصول وحتی قبل از شروع تولید، برنامه تولید را برای هرسفارش، هر دایره و یا هرمرحله تولید تهیه می نماید. تا از این طریق امکان مقایسه ساعات کار واقعی با ساعات کار استاندارد، مقایسه میزان تولید واقعی با میزان تولید پیش بینی شده ، همچنین مقایسه وکنترل هزینه های واقعی دستمزد با دستمزد طبق بودجه فراهم گردد ضمناً، برنامه ریزی تولید به مدیران امکان می دهد انحراف کارایی کارگران را مورد بررسی و مطالعه قرار دهند.

این انحراف ممکن است به دلایلی مانند، نرسیدن به موقع مواد به خط تولید، خرابی ماشین آلات، قطع جریان برق و یا تجدید نظر در دستورالعملهای اجرایی به وجود آید

6- دایره حسابداری حقوق و دستمزد: وظیفه اصلی این دایره، تهیه و تنظیم لیست حقوق و دستمزد و محاسبه مبلغ ناخالص و مبلغ خالص حقوق و دستمزد کارگران میباشد.

همچنین این دایره براساس اطلاعاتی که از دوایر دیگر دریافت نموده موظف است، لیست حقوق و دستمزد را برحسب نوع کار دوایر و مراحل تولید طبقه بندی نماید.


  6-  دایره حسابداری صنعتی(حسابداری بهای تمام شده): این دایره اطلاعات و مدارک لازم را از سایر دوایر دریافت نموده، ساعات کار کارگران (برحسب نفر ساعت) و هزینه های مربوط به آن را برای هرسفارش و یا هر مرحله از تولید ثبت و درگزارشات منعکس مینماید.

مهمترین وظیفه حسابداری بهای تمام شده در ارتباط با هزینه حقوق و دستمزد جهت محاسبه بهای تمام شده محصول وتعیین سهم هزینه نیروی کار مصرف شده عبارت است از:

درج زمان کار انجام شده و هزینه دستمزد مستقیم آن در گزارش بهای تمام شده محصول و یا در برگهای هزینه سفارش.

ثبت و تخصیص هزینه دستمزد غیرمستقیم در برگهای تجزیه و تحلیل هزینه های هردایره .

ارائه اطلاعات کامل و تهیه گزارشهای مربوط به حقوق و دستمزد جهت مدیریت واحد تولیدی به
منظور تصمیم گیری مناسب.

حفظ کیفیت نیروی کار و افزایش سطح بهره وری و عملکرد کارکنان و دوایر.


اکبرزاده

برای محاسبه هزینه حقوق و دستمزد باید ابتدا اطلاعات لازم جهت تهیه لیست حقوق و دستمزد را به دست آورد. علاوه برآن باید با قوانین و مقررات مربوط به حقوق و دستمزد از قبیل، قوانین کار و بیمه های اجتماعی، قوانین مربوط به مالیات و سایر قوانین و مقررات آشنا شد.

بعضی از اطلاعات مربوط به دستمزد شامل : حقوق پایه، ساعت کارعادی، مدت کارکرد، اضافه کاری ، نوبتکاری، شبکاری، مرخصی استحقاقی، پاداش، کارآموزی، اوقات تلف شده، حق بیمه های اجتماعی، حق بیمه بیکاری، طرحهای تشویقی، بیمه عمر، بیمه حوادث ناشی از کار و هزینه های رفاهی کارگران می باشد

1- حقوق پایه :
حقوقی است که با رعایت قانون کار (برای کارگران رسمی) و یا ازطریق عقد قراردادی که مغایر با قانون کار نباشد (برای کارگران قراردادی ) برای تولید یک واحد محصول، یا برای انجام یک ساعت کار، تعیین و به صورت ساعتی، روزانه، هفتگی ومعمولاً ماهانه به کارگر پرداخت میشود.

اگر دستمزد کارگر ، براساس تعداد تولید و بدون در نظرگرفتن ساعات کارانجام شده کارگر محاسبه و پرداخت شود ( پارچه کاری ) اصطلاحاً آنرا کارمزد گویند.

اگر دستمزد کارگر با توجه به ساعات کار انجام شده (روزانه) و بدون درنظرگرفتن مقدار یا تعداد تولید محاسبه و پرداخت شود. اصطلاحاً آنرا روزمزد گویند.

2- ساعت کارعادی :
مطابق ماده 51 قانون کار،  ساعت کار عادی، مدت زمانی است که کارگر نیرو یا وقت خود را به منظور انجام کار، در اختیارکارفرما قرار میدهد . البته به غیراز مواردی که دراین قانون مستثنی شده است. ساعات عادی کار کارگران در شبانه روز نباید از  8 ساعت تجاوز کند.
اگر دستمزد کارگر با توجه به ساعات کار انجام شده (روزانه) و بدون درنظرگرفتن مقدار یا تعداد تولید محاسبه و پرداخت شود. اصطلاحاً آنرا روزمزد گویند.


3- ساعات کار اضافی:
مطابق قانون کار، اضافه کاری باید تابع شرایط زیر باشد:
1ـ موافقت کارگر.
2ـ پرداخت %40 اضافه برمزد هرساعت کارعادی.
3ـ ساعات کاراضافی، نباید از  4ساعت درروز تجاوز نماید، مگر درموارد خاصی و یا توافق طرفین.
4ـ روز جمعه، روز تعطیل هفتگی کارگران ، با استفاده از مزد میباشد.

به ازاء هرساعت اضافه کاری  %40 علاوه بر دستمزد عادی به کارگرپرداخت میشود، که به آن فوق العاده اضافه کاری گفته میشود.

به عنوان مثال: اگر نرخ ساعتی دستمزد یک کارگر  15,800ریال باشد به ازاء یک ساعت اضافه کاری %40 علاوه براین مبلغ باید به او پرداخت شود. که آنرا فوق العاده اضافه کاری گویند.

فوق العاده اضافه کاری ریال
15,800 × %40 =6,320
دستمزد یک ساعت اضافه کاری ریال
15,800+6,320=22,120

مبلغی که بابت فوق العاده اضافه کاری به کارگران پرداخت میشود، با درنظرگرفتن دلیل انجام اضافه کاری، به یکی از حسابهای زیر بدهکارمیشود.

الف) به حساب کنترل کالای درجریان ساخت
ب) به حساب کنترل سربارساخت
ج) به حساب کنترل سربار اداری و تشکیلاتی
د) به حساب کنترل سربار توزیع و فروش

اگر اضافه کاری به دلیل اضافه تولید باشد، فوق العاده اضافه کاری به حساب کنترل سربارکارخانه بدهکار میشود ، تا از طریق حساب کنترل سربار کارخانه به طوریکنواخت به تمام محصولات تولید شده، اعم از اینکه در ساعات کارعادی و یا در ساعات اضافه کاری ساخته شده باشند، سرشکن گردد.



4-  نوبت کاری:
در بسیاری از کارخانه ها و دیگر واحدهای تولیدی ، کارگران به صورت نوبتی، کار تولید را انجام می دهند . مطابق ماده (55) قانون کار، کار نوبتی عبارت است از ، کاری که درطول ماه گردش داشته باشد. به نحوی که نوبتها در صبح یا عصر و یا شب واقع میشود و به کارگری که به این صورت کار میکند ،نوبت کاري گفته میشود.

اگر نوبت کار یک کارگر، صبح وعصر واقع شود،  %10 علاوه بردستمزد عادی به عنوان فوق العاده نوبت کاری به او تعلق میگیرد.
چنانچه نوبت کار یک کارگر، درصبح و عصر و شب باشد،  %15 علاوه بر دستمزد عادی به او تعلق خواهد گرفت بالاخره اگر نوبت کار یک کارگر ، در صبح و شب یا عصر و شب واقع شود،  %22/5 علاوه بر دستمزد عادی به وی تعلق میگیرد.


ممکن است، ساعات نوبت کاری درشبانه روز از  8 ساعت و درهفته از  44 ساعت تجاوز نماید، ولی جمع ساعات کار در  4 هفته متوالی نباید از  176 ساعت بیشتر شود. ثبت هزینه دستمزد و فوق العاده نوبت کاری، به این صورت است که به ازاء دستمزد عادی ساعات نوبت کاری ، حساب کنترل کالای درجریان ساخت و به ازاء فوق العاده نوبت کاری ، حساب کنترل سربار ساخت، بدهکار میشود .


5-  مرخصی استحقاقی :
مرخصی استحقاقی سالانه کارگران با استفاده از مزد و احتساب  4 روز جمعه، جمعاً یک ماه است. ضمناً سایر روزهای تعطیل جزء ایام مرخصی محسوب نمیشود .
برای کارکمتر از یکسال مرخصی به نسبت کار انجام شده محاسبه میشود.


در بعضی از واحدهای تولیدی، بنا به تصمیم مدیران و موافقت شورای کارگری، کارگران به طور دسته جمعی به مرخصی میروند که در نتیجه تولید متوقف و واحد تولیدی به صورت تعطیل در می آید.

روشهای ثبت دستمزد ایام مرخصی : برای ثبت دستمزد ایام مرخصی دو روش مورد استفاده قرار میگیرد.
1ـ روش اول ثبت دستمزد ایام مرخصی
2ـ روش دوم ایجاد ذخیره

روش اول ثبت دستمزد ایام مرخصی :
استفاده کارکنان ازمرخصی استحقاقی ، که در این صورت دستمزد ایام مرخصی کارکنان یکجا به حسابهای سربار مربوط ( شامل سربار ساخت، سربار اداری و یا سربار توزیع و فروش) منظور میگردد.
استفاده از این روش موجب افزایش بهای تمام شده محصولاتی است که در ماه استفاده از مرخصی تولید میگردد. این افزایش دارای دو دلیل عمده است.

دلیل اول: مطابق قانون کار، مرخصی استحقاقی کارگران با استفاده از حقوق میباشد. در این صورت هر کارگر با انجام یازده ماه کار ، دوازده ماه حقوق دریافت می نماید. بنابراین هزینه دستمزد ایام مرخصي بهای تمام شده محصولات ساخته شده در ماه استفاده از مرخصی را افزایش میدهد.

دلیل دوم: معمولاً زمانی که کارگران از مرخصی استفاده میکنند ازحجم تولید کاسته میشود و میزان تولید تا حدودی کاهش می یابد . ازآنجا که در واحدهای تولیدی، بسیاری از هزینه ها در گروه هزینه های ثابت قرار دارند، کاهش میزان تولید، موجب افزایش بهای تمام شده محصول خواهد شد.

روش دوم ایجاد ذخیره :
دراین روش که به منظور رفع اشکالات روش قبل مورد استفاده قرارمی گیرد، برای دستمزد ایام مرخصی کارکنان ، درابتدای دوره مالی ذخیرهای تحت همین عنوان درنظر گرفته میشود.
نحوۀ عمل به این صورت است که درابتدای هر دوره مالی، حقوق و دستمزد ایام مرخصی کارکنان ، برای تمام دوره برآورد میگردد . درپایان هرماه زمان تهیه لیست حقوق و دستمزد هزینه حقوق و دستمزد ایام مرخصی مربوط به همان ماه محاسبه شده به حساب کنترل هزینه حقوق ودستمزد ، بدهکار و به حساب ذخیره دستمزد ایام مرخصی بستانکار میشود.

روش دوم ایجاد ذخیره :
زمانی که کارکنان ازمرخصی استحقاقی خود استفاده مینمایند ، پرداخت دستمزد ایام مرخصی از محل ذخیره خواهد بود . دراین صورت ، حساب ذخیره دستمزد ایام مرخصی، بدهکار و حساب صندوق یا حساب بانک ، بستانکار میشود.

6- عیدی و پاداش :
معمولاً واحدهای تولیدی، درپایان دوره مالی و یا در پایان هرفصل به مناسبتهای مختلف، مبلغی تحت عنوان عیدی و پاداش به کارگران وکارکنان پرداخت مینمایند . حداقل مبلغ عیدی و پاداش کارکنان ، معمولاً درپایان هرسال برمبنای حقوق و دستمزد به وسیله هیأت دولت تعیین میگردد.

ثبت پاداش درحسابها به منظور تخصیص هزینه ها ، دارای اهمیت زیادی است. اگر پاداش سالانه در آخرین ماه دوره مالی ، پرداخت ودرحسابها ثبت شود . بهای تمام شده محصولات ساخته شده در آن ماه، افزایش قابل ملاحظهای خواهد یافت. به همین علت، بهتر است درابتدای دوره مالی عیدی و پاداش آن دوره با توجه به تجربیات سال قبل و با در نظر گرفتن تغییرات احتمالی برآورد شود، و معادل جمع مبلغ عیدی و پاداش ماهانه، که زمان تنظیم لیست حقوق و دستمزد محاسبه میشود .
حساب کنترل هزینه حقوق ودستمزد بدهکار و حساب ذخیره عیدی و پاداش، بستانکار گردد.
به این ترتیب، مبلغ عیدی و پاداش درطول دوره مالی به صورت یکنواخت به محصولات سرشکن میگردد.

عیدی و پاداش کارکنان قسمتهای مختلف با توجه به محل کار آنها ، به حساب کنترل سربار ساخت ، کنترل سربار اداری وتشکیلاتی و نیز کنترل سربار توزیع و فروش منظور میشود براین اساس هر یک از این حسابها معادل پاداش و عیدی ماهانه بدهکار شده ، درمقابل حساب کنترل هزینه حقوق و دستمزد ، بستانکــار میگردد.
زمان پرداخت تمام یا قسمتی از عیدی و پاداش به کارکنان ، حساب ذخیره عیدی و پاداش ، بدهکار و حساب صندوق یا بانک ، بستانکار میگردد.

7- طرحهای تشویقی دستمزد :
درمؤسسات تولیدی محاسبه و پرداخت دستمزد به یکی از سه طریق زیر انجام میشود ، که عبارتند از :
روزمزد ، کارمزد ویا با استفاده از طرحهای تشویقی دستمزد کارگران روزمزد براساس انجام  8 ساعت کار عادی روزانه ، بدون توجه به نتیجه کار انجام شده محاسبه و پرداخت میشود.
دستمـزد کارگران کارمزد برای انجام کارهـای معیـن بدون توجه به مدت انجام کار، محاسبه و پـرداخت میگردد.


دستمزد کارگران با استفاده از طرحهای تشویقی :
درواقع ترکیبی از دو روش قبلی (یعنی ترکیبی از روشهای روزمزد و کارمزد) میباشد.
در اکثر طرحهای تشویقی یک حداقل دستمزد ساعتی به کارگران پرداخت میشود ، تامقدار تولیدشان به میزان تعیین شده ( میزان استاندارد) برسد. درصورتیکه تولید محصول از میزان استاندارد تجاوز کند ، دستمزد کارگر بر اساس طرح تشویقی محاسبه وپرداخت میگردد.


طرحهای تشویقی دستمزد، معمولاً درکارخانه هایی به اجرا گذارده میشود که ، دارای کارگران زیاد و تولید انبوه باشند.
مهمترین مشخصه های یک طرح تشویقی عبارتند از:
1ـ استانداردها باید متناسب و واقع بینانه تعیین شوند تا کارکنان بتوانند با تلاش و کوشش بیشتر با افزایش تولید به آنها دسترسی پیداکنند و از این طریق موفق به دریافت پاداش طرح گردند.
2ـ میزان پاداش باید به نسبت بازده تولید مازاد بر استاندارد تعیین شود.
3ـ طرح تشویقی باید با وضعیت و شرایط تولید متناسب باشد. به طوری که کارکنان بتوانند درآن شرایط بازده تولید خود را افزایش دهند.
4ـ طرح تشویقی باید طوری برنامه ریزی شود که همزمان با تهیه لیست حقوق و دستمزد و پرداخت دستمزد به کارکنان پاداش مربوط به طرح نیز پرداخت گردد.
5ـ طرح تشویقی باید تا آنجا که ممکن است ساده تنظیم شود به طوریکه برای کارکنان قابل درک باشد.


طرحهای تشویقی دستمزد، معمولاً درکارخانه هایی به اجرا گذارده میشود که ، دارای کارگران زیاد و تولید انبوه باشند.
مهمترین مشخصه های یک طرح تشویقی عبارتند از:
1ـ استانداردها باید متناسب و واقع بینانه تعیین شوند تا کارکنان بتوانند با تلاش و کوشش بیشتر با افزایش تولید به آنها دسترسی پیداکنند و از این طریق موفق به دریافت پاداش طرح گردند.
2ـ میزان پاداش باید به نسبت بازده تولید مازاد بر استاندارد تعیین شود.
3ـ طرح تشویقی باید با وضعیت و شرایط تولید متناسب باشد. به طوری که کارکنان بتوانند درآن شرایط بازده تولید خود را افزایش دهند.
4ـ طرح تشویقی باید طوری برنامه ریزی شود که همزمان با تهیه لیست حقوق و دستمزد و پرداخت دستمزد به کارکنان پاداش مربوط به طرح نیز پرداخت گردد.
5ـ طرح تشویقی باید تا آنجا که ممکن است ساده تنظیم شود به طوریکه برای کارکنان قابل درک باشد.

انواع طرحهای تشویقی دستمزد :
طرحهای تشویقی دستمزد را میتوان به صورت فردی و یا به صورت جمعی اجرا نمود . البته اگر طرحهای تشویقی به صورت جمعی به اجرا درآید ، موجب کنترل هرچه بیشتر افراد گروهی که طرح برای آنهـا اجرا میشود ، نسبت به افراد همان گروه خواهد شد.
مهمترین طرحهای تشویقی دستمزد که دراکثر واحدهای تولیدی اجرا میشوند، عبارتند از:
1- طرح پارچه کاری مستقیم
2- طرح پاداش صددرصد
3- طرح پاداش دسته جمعی

طرح تشویقی پارچه کاری مستقیم، یکی از ساده ترین طرح های تشویقی است ، در این طرح برای تولید محصول تعداد یا مقدار استاندارد درساعت و برای کارگر یک نرخ حداقل دستمزد در ساعت تعیین میگردد.
دراین طرح به کارگرانی که نتوانند تولید خود را در ساعت به میزان استاندارد تعیین شده برسانند ، حداقل دستمزد ساعتی پرداخت خواهد شد، ولی کارگرانی که میزان تولیدی بیش از استاندارد داشته باشند، مشمول طرح بوده و مطابق قرارداد دستمزد بیشتری دریافت می نمایند.


برای اجرای طرح تشویقی پارچه کاری مستقیم، ابتدا زمان و حرکتهای لازم برای ساخت قسمت های مختلف یک واحد محصول به وسیله دایره زمانسنجی و میزان تولید استاندارد محصول درساعت به وسیله مهندسی تولید محاسبه میگردد ، سپس دستمزد هرکارگر با توجه به میزان تولید ونرخ ساعتی دستمزد محاسبه و پرداخت میگردد.

ضمناً تا زمانی که تعداد تولید محصول در ساعت ، ازمیزان استاندارد تعیین شده کمتر باشد ، نرخ دستمزد ساخت یک واحد محصول متغیر خواهد بود. ولی این نرخ پس از رسیدن تولید به میزان استاندارد و یا بیشتراز استاندارد ثابت خواهد شد.

8- اوقات تلف شده :
مطابق قانون کار، هر کارگر موظف به انجام  8 ساعت کار روزانه و یا 44 ساعت کار در هر هفته می باشد. ارجاع کار به کارگر به وسیلۀ کارفرما صورت میگیرد. بنابراین کارفرما موظف به پرداخت دستمزد کارگر برای انجام کار در مدت یاد شده میباشد.
اگر کارگر به دلایل غیرموجه ، از انجام کار خودداری نماید، حق دریافت دستمزد را نخواهد داشت. ولی چنانچه کارگر آماده انجام کار باشد، ولی کارفرما بنابه دلایل گوناگون قادر به ارجاع کار به او نباشد، کارگر استحقاق دریافت دستمزد راخواهد داشت، که به این ترتیب دستمزد در مقابل کار انجام نشده پرداخت میگردد ، که این خود موجب افزایش غیر منطقی هزینه ها خواهد شد.

دستمزد زمانی که به علت عدم ارجاع کار، به کارگر پرداخت میشود، هزینه دستمزد اوقات تلف شده خواهد بود. مهمترین دلایل مربوط به اوقات تلف شده عبارتنداز:

الف) نرسیدن به موقع مواد اولیه به کارخانه و یا به قسمت تولید.
ب) خرابی ماشین آلات که موجب توقف تولید میشود.
ج) قطع جریان برق
د) استفاده از مواد اولیه نامرغوب


دستمزد اوقات تلف شده اگر چه جزء هزینه های مستقیم تولید است . ولی باتوجه به دلایل اتلاف وقت، این هزینه را درحسابهای خاصی نگهداری نموده و به حساب سربار ساخت منظور مینمایند. ودر پایان هرماه در گزارش سربار ساخت انعکاس داده میشود ، که به این ترتیب مورد توجه مدیران واحد تولیدی قرارخواهد گرفت. این نحوه عمل موجب کنترل هرچه بیشتر این هزینه ها خواهد شد.


درلیست حقوق ودستمزد بسیاری از واحدهای تولیدی ستونی جداگانه برای ساعات تلف شده درنظر گرفته میشود. تا تفکیک هزینه مربوط به اوقات تلف شده از دستمزد مستقیم آسانترگردد.
دستمزد اوقات تلف شده به حساب کنترل سربار ساخت، بدهکار و به حساب کنترل هزینه حقوق و دستمزد بستانکار میگردد.

کنترل کالای درجریان ساخت ×××
کنترل سربار ساخت ×
   کنترل هزینه حقوق ودستمزد × × × ×


9- کارآموزی:
کارآموزی عبارت از، هرنوع آموزشی است که جهت ارتقای سطح مهارت و دانش کارکنان انجام میگیرد. کارآموزی ممکن است برای کارکنان جدیدی باشد که تازه به استخدام واحد تولیدی درآمده اند. دراین صورت نقش مؤثری درانجام امورجاری واحد تولیدی نخواهدداشت. بنابراین هزینه های این نوع آموزش به عنوان هزینه های سرمایهاي تلقی میشود.




اکبرزاده

یکی از وظایف عمده دایره حقوق و دستمزد، تنظیم لیست حقوق می باشد ، که این عمل در پایان هر  15روز و معمولاً در پایان هرماه صورت میگیرد.

لیست حقوق ودستمزد شامل ستونهای متعدد است که هرقسمت بر اساس قانون کار و با توجه به اطلاعات دریافت شده از سایر دوایر تکمیل میگیرد.

کسورات حقوق ودستمزد:
دایره حسابداری حقوق ودستمزد موظف است زمان تنظیم هرلیست حقوق و دستمزد باتوجه به مصوبات قانونی به خصوص قانون کار ، همچنین براساس توافق به عمل آمده بین کارگر وکارفرما، مبالغی را تحت عنوان کسور دستمزد، از حقوق و دستمزد کارگران وکارکنان کسر نموده و به سازمانهای ذینفع پرداخت کند.

این مبالغ را میتوان به دو گروه شامل کسور قانوني و کسور اختیاری یا توافقی تقسیم نمود .

الف) کسورقانونی : عبارت از مبالغ یا وجوهی است که کارفرما به نمایندگی از طرف سازمانهای مربوط و براساس مصوبات قانونی ، باید از حقوق و دستمزد کارگران کسر و به سازمانهای ذینفع پرداخت نماید.

کسور قانونی شامل: مالیات برحقوق و دستمزد ، حق بیمه های اجتماعی سهم کارگر و بدهی کارگران به صندوق اجرا (اجراییات) میباشد.

ب) کسور توافقی (اختیاری) : این کسورعبارت از وجوهی است که با توافق کارگر و یا براساس قراردادی که بین کارگر و کارفرما منعقد شده ، زمان تنظیم لیست از دستمزد کارکنان کسرمیشود.

بعضی از اقلام کسور توافقی عبارتنداز:
بدهی کارگران به شرکت تعاونی ، سهم کارگر بابت طرح بازنشستگی ، اقساط وام مسکن ، مساعده یا پیش پرداخت حقوق ودستمزد،...

مالیات برحقوق ودستمزد :
طبق قانون کار، کارفرماموظف است زمان تهیه هر لیست دستمزد ، مبلغ مالیات آنرا باتوجه به ضرایب جدول مالیاتی و پس ازکسر معافیتهای قانونی محاسبه نموده، از حقوق کارگر کسر و به حساب وزارت اموراقتصاد و دارایی واریز نماید. مهلت پرداخت مالیات حقوق و دستمزد ، حداکثر یک ماه پس از تنظیم لیست خواهد بود. درصورت تأخیر در پرداخت آن جریمه دیرکرد به کارفرما تعلق میگیرد.

حق بیمه های اجتماعی:
مطابق قانون، حق بیمه های اجتماعی کارگران جمعاً معادل %30 حقوق و دستمزد ناخالص است که  %7 آن به وسیله کارگر پرداخت میشود به موجب قانون کار کارکنانی که حق بیمه تأمین اجتماعی خود را پرداخت نموده باشند، حق استفاده از مزایای قانونی بیمه را خواهند داشت. بعضی از مزایای بیمه تأمین اجتماعی عبارتنداز: بیمه درمانی و دریافت مستمری از کارافتادگی، بازنشستگی و فوت

حق بیمه های اجتماعی سهم کارفرما معادل  %23 دستمزد ناخالص است که کارفرما باید هنگام تنظیم لیست حقوق و دستمزد علاوه بر دستمزد محاسبه نماید و به همراه حق بیمه سهم کارگر به سازمان تأمین اجتماعی پرداخت نماید. این مبلغ جزء اقلام کسور دستمزد محسوب نمیشود، بنابراین به عنوان یکی از اقلام هزینه در گروه هزینه های غیر مستقیم ( هزینه های سربار) طبقه بندی میشود.

حق بیمه بیکاری :
به موجب قانون ، کارفرما موظف است در زمان تنظیم لیست ، معادل  %3 حقوق و دستمزد ناخالص کارکنان را علاوه بر دستمزد به عنوان حق بیمه بیکاری محاسبه نموده به صندوق بیمه بیکاری واریز نماید البته حق بیمه بیکاری نیز مانند حق بیمه های اجتماعی سهم کارفرما ،یکی از اقلام هزینه های سربار محسوب میشود.

کسورحقوق ودستمزد:
صندوق اجرا (اجرائیات) :
یکی دیگر از اقلام مربوط به کسور قانونی دستمزد ، بدهی کارگر به صندوق اجرا مي باشد.اجرائیات به مبلغي گفته ميشود که طبق قانون یا به موجب احکام صادره از سوی مراجع
قانونی باید توسط کارفرما، ازحقوق کارگر کسر و به حساب صندوق اجرا واریز گردد.

ب) کسور توافقی (اختیاری) :
مساعده یا پیش پرداخت حقوق و دستمزد :
دراکثر واحدهای تولیدی معمولاً قبل از پایان هرماه مبلغی به عنوان مساعده به کارگران پرداخت می گردد. این پرداخت به علت نیاز کارگران، همچنین اجتناب از محاسبه حقوق و دستمزد درپایان هر هفته و یا در پایان هر پانزده روز میباشد. البته دایره حسابداری حقوق ودستمزد زمان تنظیم لیست ماهانه حقوق و دستمزد مبلغ مساعده یا پیش پرداخت را از دستمزد کارکنان کسر نمایند.



ثبت تسهیم هزینه حقوق و دستمزد:
حقوق ودستمزد ونیز هزینه های وابسته به آن ، مربوط به کارکنانی است که در قسمتهای مختلف مانند کارخانه، اداره و بخش توزیع وفروش به کار اشتغال دارند. براین اساس به منظور کنترل بیشتر هزینه ها، باید سهم هرقسمت ازطریق تسهیم هزینه دستمزد و عوامل وابسته به آن به مراکز هزینه مشخص گردد در این ثبت جمع حقوق ودستمزد مستقیم به حساب کنترل کالای درجریان ساخت ، بدهکار میشود. همچنین هزینه حقوق و دستمزد غیرمستقیم کارخانه و هزینه های وابسته به حقوق ودستمزد مستقیم و غیر مستقیم کارخانه، به حساب کنترل سربارساخت ، بدهکار میشوند.


هزینه های وابسته به حقوق و دستمزد مستقیم و غیرمستقیم کارخانه، عبارتند از:

درآرتیکل مربوط به تسهیم هزینه حقوق و دستمزد، کلیه اقلام مربوط به حقوق و دستمزد کارکنان بخش اداری به حساب کنترل سربار اداری و تشکیلاتی ، بدهکار میگردد.

همچنین در این آرتیکل، کلیه اقلام مربوط به حقوق و دستمزد بخش توزیع و فروش به حساب کنترل سربار توزیع و فروش، بدهکار میشوند در آرتیکل مورد بحث حسابهایی مانند حساب هزینه بیمه های اجتماعی ( سهم کارفرما،) هزینه بیمه بیکاری ، سهم صندوق کارآموزی و نهایتاً حساب کنترل هزینه حقوق و دستمزد ، بستانکارمیشوند.

ثبت نمونه مربوط به تسهیم هزینه حقوق و دستمزد به صورت زیر ارائه میگردد.
                                                                                                         کنترل کالای درجریان ساخت ××××
کنترل سربار ساخت ×××
کنترل سربار اداری و تشکیلاتی ××
کنترل سربار توزیع وفروش ××
  هزینه بیمه های اجتماعی ××
  هزینه بیمه بیکاری ×
  هزینه صندوق کارآموزی ×
  کنترل هزینه حقوق ودستمزد ××××

ثبت تسهیم هزینه حقوق ودستمزد به قسمتهای مختلف.




Share via facebook Share via linkedin Share via pinterest Share via reddit Share via telegram Share via twitter Share via whatsapp

https://www.meta4u.com/acc/Themes/NameX_v1.2.3/images/post/xx.png
صنعتی - مفاهیم حسابداری بهای تمام شده

نویسنده اکبرزاده در حسابداری صنعتی

0 ارسال
3592 مشاهده
آخرین ارسال: می 10, 2012, 10:31:41 قبل از ظهر
توسط
اکبرزاده
https://www.meta4u.com/acc/Themes/NameX_v1.2.3/images/post/xx.png
پاسخ : آموزش حسابداری بهای تمام شده | آموزش حسابداری صنعتی

نویسنده ساناز در حسابداری بهای تمام شده

1 ارسال
2612 مشاهده
آخرین ارسال: می 09, 2015, 03:45:02 بعد از ظهر
توسط
دایی رضا!
https://www.meta4u.com/acc/Themes/NameX_v1.2.3/images/post/xx.png
آموزش حسابداری بهای تمام شده | آموزش حسابداری صنعتی

نویسنده قنبری1 در حسابداری بهای تمام شده

114 ارسال
65853 مشاهده
آخرین ارسال: نوامبر 22, 2018, 10:20:22 قبل از ظهر
توسط
دایی رضا!
https://www.meta4u.com/acc/Themes/NameX_v1.2.3/images/post/xx.png
روشهای محاسبه بهای تمام شده - روش اقل بهای تمام شده و خالص ارزش فروش

نویسنده اکبرزاده در استاندارد 8 - موجودی مواد و کالا

0 ارسال
16527 مشاهده
آخرین ارسال: آگوست 05, 2013, 10:53:07 قبل از ظهر
توسط
اکبرزاده
https://www.meta4u.com/acc/Themes/NameX_v1.2.3/images/post/xx.png
صنعتی- روش های طبقه بندی مفاهیم بهای تمام شده

نویسنده اکبرزاده در حسابداری صنعتی

0 ارسال
5237 مشاهده
آخرین ارسال: می 23, 2012, 08:40:07 قبل از ظهر
توسط
اکبرزاده
https://www.meta4u.com/acc/Themes/NameX_v1.2.3/images/post/xx.png
بهای تمام شده

نویسنده z.f در حسابداری بهای تمام شده

1 ارسال
1191 مشاهده
آخرین ارسال: آگوست 27, 2019, 07:10:22 بعد از ظهر
توسط
اکبرزاده
https://www.meta4u.com/acc/Themes/NameX_v1.2.3/images/post/xx.png
تست- بهای تمام شده - 8

نویسنده ساناز در حسابداری بهای تمام شده

1 ارسال
1480 مشاهده
آخرین ارسال: مارس 03, 2013, 02:04:59 بعد از ظهر
توسط
دایی رضا!

خدمات حسابداری

موسسه رستا تراز پارسه اصطلاحات حسابداری طراحی سایت و انجمن حسابداری

سایر پرتال ها

فروم متا انجمن بورس و اوراق بهادار ثبت آگهی رایگان